Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Olvasó: Nem egyedi eset a Fidesz-cigány mutyi a kopogtatócédulákkal

Reklám

Sziasztok, kurucok!
Hogy mennyire nem egyedi eset a Fidesz-cigány mutyi a kopogtatócédulákkal, azt én is tanúsíthatom.
Egyedül tartom el a családomat, ezért nem adom meg sem a nevemet, sem a kerületeket, ahol a dolgok történtek. Szervizesként dolgozom. Fénymásolók, nyomtatók, egyebek.
Csupa fideszes önkormányzat, sok szar gép, amit már évekkel ezelőtt újra kellett volna cserélni, de nincs pénz rá.
A dolgozók szerint csak a politikusoknak és haverjaiknak van pénz. Évek óta bérstop van, viszont nincs ruhapénz és nincs ebédjegy. (A közszolgák nem minisztériumi osztályvezetők, akiknek a jövedelmével példálóznak a TelAviv2-n.)
A héten, akármelyik helyre mentem, mindenhol ott volt pár kinyalt cigányfőnök. Egyik helyen azt dumálták kifelé jövet, hogy többet kellett volna kérni. A másik helyen hosszabb szerelésem volt, ott bevonultak mellettem az irodába, de nyitva hagyták az ajtót, mert az egyik cigány még nem jött meg. Ettől függetlenül elkezdték az alkudozást, hogy a Fidesz-aktivisták vigyék kocsival szavazni a cigókat, meg toljon valami "aprópénzt" a kerület valami cigány alapítványnak. Eddig hallottam, mert megjött a hiányzó kormos egy 2 kilós aranylánccal a nyakában. Biztos beosztotta a segélyt rendesen.
Aznap későn értem az utolsó helyre. A fásult titkárnő már kabátban várt, de nem tetette át másnapra a javítást, mert "nagyüzem van", ahogy mondta. Szétkaptam a fénymásolót, frankón beleszakítottak egy elakadt papírt. Kiszedés közben láttam, hogy a lap tetejének ép részén az áll, hogy "ajánló". Alatta meg szép sorban cigó nevek címmel, személyi számmal.
A kivett lapot letettem az asztalra, és elkezdtem összecsukni a gépet. Valami zúgást hallottam a hátam mögül. Az iratmegsemmisítő volt.
Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem ez az "ajánló" nem a tehetséges roma fiatalok zenei képzésére készült.
Szebb jövőt!

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready