Országszerte megemlékeztek a MÖM tagjai Trianonról. Többek között Rákóczifalván, Martfűn, Törökszentmiklóson, Ózdon, Nyíregyházán, Nagykállón és Tószegen.
Zoom
Az alábbiakban részletek olvashatók László Attila MÖM-vezető Nyíregyházán elhangzott beszédéből:
Emlékezzünk azért, hogy emlékeztessünk!
Napokig, de akár évekig is lehetne sorolni, Trianon mennyi szenvedést hozott nekünk és mennyi fájdalmas érzést hoz felszínre még napjainkban is.
Zoom
De azt, hogy egyszer visszaszerezzük jogos örökségünket, a Szent Korona országát, a történelmi Nagy-Magyarországot, egyetlen percig sem vonom kétségbe. A versailles-i szerződés nem a hosszú távú béke alapjainak a lefektetésére jött létre, hanem a második világháború alapkőletétele volt, amelyet a nemzetközi szabadkőművesek, bankárok raktak le, hogy tovább tudják vinni világméretű törekvéseiket, melynek a végkifejletéhez napjainkban jutottunk el.
Trianon csak az egyik állomása volt annak az ördögi tervnek, amely az örök ősi, isteni renddel ellentétes, globális, nemzet- és keresztényellenes, vagy álkeresztény világhatalom kiépítéséhez vezetett, vagyis napjainkig.
A kérdés most az, hogy a demográfiai mélyponton levő Európa és azon belül Magyarország hogyan fogják túlélni a bevándorlási hullám okozta etnikai átrendeződést. Jelentem, amilyen irányba haladunk nagyon úgy tűnik, hogy sehogy!
Zoom
A magyarság fogyása a tömeges kivándorlás és a beilleszkedésre és többségi társadalmi normák elfogadására képtelen, nagymértékű ómigránsszaporulat egy olyan jelenlegi probléma, amely kézzelfogható és megkérdőjelezhetetlen.
Nekünk, magyaroknak a határaink védelme mellett elsősorban ezekre a problémáinkra kell jelenleg megoldást találnunk.
Saját szemünkkel láthatjuk, hogyan öregszenek és néptelenednek el falvaink, városaink. A települések jelentős részén egy negyed évszázad alatt majdnem megfeleződött a lakosság lélekszáma. De az igazi demográfiai katasztrófa csak ezután fog bekövetkezni, mivel a településeink lakóinak egy jelentős részét mára az idősek adják.
Zoom
A magyar gyermekek születési aránya pedig messze nem olyan mértékű, hogy ezt ellensúlyozni tudja, vagyis ha gyorsan nem kapunk észbe, nagyon rövid időn belül a második Trianonunkkal találjuk szembe magunkat, de ez már végérvényes lesz és visszafordíthatatlan.
Nekünk, akik a magyar nemzetben és az ősi, isteni rendben gondolkodunk, a tettek mezejére kell lépnünk, cselekednünk kell! Minden egyes lélegzetvételünkkel azon kell fáradoznunk, hogy védjük érdekeinket, értékeinket.
Zoom
A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai is a maguk területén ezt a harcot vívják. Egy olyan önvédelmi közösséget alkotunk, amely társadalmi szerepvállalásaival, bajtársias kiállásával hivatott arra, hogy megmutassa a jövőnk felé vezető utat. Ugyanis jövőnk nem más, mint a túlélésért vívott harc. A következő időszakban várhatóan komoly átalakulásoknak leszünk részesei, olyanoknak, amelyeket pillanatnyilag el sem tudunk képzelni. És nekünk ebből a folyamatból, most kivételesen győztesként kell kikerülnünk.
Zoom
Ezért is fontos, hogy ezekben az időkben hazánknak végre egy valódi nemzeti érdekek mentén politizáló kormánya legyen, amely szövetségben népével hivatott lesz arra, hogy Magyarországot a világ átalakulási folyamata közepette úgy vezesse, mint ahogy azt tette annak idején Attila, Árpád, vagy Hunyadi Mátyás.
A folyamat, amely alig több mint egy évtizede kezdődött el mára szövetségbe tömörítette a valódi nemzeti erőket és kinevelt egy olyan nemzeti érdekképviseletet, amely a Jobbik és a vele bajtársi viszonyban álló, nemzeti civil erők révén, hittel teli reményt táplálhat újra bennünk.
Zoom
Azért, hogy vissza térjen az, aminek Istentől eredően vissza kell térnie, vagyis Erdély, Délvidék, Felvidék és Kárpátalja újra a Szent Korona országának része legyen. Mert lesz, lesz, lesz, Magyarország újra nagy és boldog lesz!
Szebb jövőt!
(MÖM-hírszolgálat nyomán)