2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Dokumentum a döglődő pufajkás félzsidóságáról


Számtalanszor hallottam rebesgetni, hogy Horn Gyula is zsidó; vagy azt, hogy nem „fajtiszta keresztény”; vagy sejtelmesen célozgatva, hogy valami nincs egészen rendben a származásával. Általában úgy vagyok az ilyen pletykákkal, hogy amíg konkrét bizonyítékot nem látok, addig nem veszem túl komolyan az ehhez hasonló állításokat, hiszen sok esetben előfordult már, hogy valakit rosszindulatúan megrágalmaztak, ezt vagy azt terjesztve róla.

Ilyenkor, ha meg is hallgatom az „okosok” vélekedését, semmiképpen sem adom tovább az infót, nehogy esetleg egy következő körben már én legyek a hivatkozási alap. Horgyul esetében persze akár mellékes is lehetne a családi környezete, hiszen több évtizedes tevékenységével félreérthetetlenül bizonyította a magyarság iránti olthatatlan gyűlöletét, ill. haza- és nemzetáruló voltát. Aki valamennyire is ismeri kacskaringós pályafutását, annak efelől nem lehet kétsége.

A napokban egy szenzációs dokumentum fénymásolata akadt a kezembe, amit egy mátyásföldi 56-os szabadságharcos barátomnak sikerült megszereznie. Ez nem más, mint Horn Gyula János 1932-ből származó keresztelési anyakönyvi kivonata, mely a cinkotai ágostai hitvallású keresztyén anyaegyház 1910-ben indított születési és keresztelési anyakönyveinek XII. kötetében, a 294. lapon található. Ebből világosan kitűnik, hogy apja Horn Géza izr. vallású (vagyis zsidó), anyja Csörnyei Anna pedig ev. (evangélikus) keresztyén. Gyulus 1932. július 5-én született, s e hó 17-én keresztelték, szerencsétlen hazánk legnagyobb „örömére”

Önmagában persze félzsidó pedigréje még nem predesztinálja semmire, ettől még akár rendes ember is válhatott volna belőle. Viszont, hogy nem így lett, ebben nyilván személyes adottságai (primitívsége), jelleme (gerinctelen féreg) és környezete (rohadék, gyilkos bolsik) egyaránt szerepet játszanak. S itt már genetikai terheltsége sem elhanyagolható, hiszen eredendő gonoszsága, faji aberráltsága, a cionista-talmudista országrontókhoz való kötődése a napnál is világosabb.

Amikor e különleges dokumentumot megosztom az olvasókkal, nemcsak azért teszem, hogy a konkrét ügyben fölmutassam a cáfolhatatlan igazságot, hanem szeretnék példát adni a nemzeti oldalhoz tartozó honfitársaimnak arra, hogy csak megfelelő bizonyítékok birtokában ítélkezzenek még ellenségeink fölött is, ne szóbeszéd vagy mások oktalan mocskolódásai alapján. A sötét oldal embereit cselekedeteik egyébként is egyértelműen minősítik, fölösleges a tiszta képet bizonytalan vádakkal „árnyalni”. Ennél csak az visszatetszőbb számomra, amikor „hivatalosaink” vagy a saját táborunk megfelelési kényszertől szenvedő gyávái egy bűnöző gazember lebukásakor nem merik megemlíteni annak zsidó vagy cigány eredetét, nehogy a rasszizmus vagy antiszemitizmus gyanújába keveredjenek „mértékadó patkányok” szemében.        

(S. A.)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready