Sajnos a fekete retek már nem található meg Myvipen, de egyik olvasónk korábban lementette néhány képét és most elküldte nekünk. Az agyamputált Jauzsi mindenesetre igencsak megváltozott, sokat gyúrt - no nem agyra... 

Néhány mondat ismertető Patai Józsefről: 2005-ben a Moszkva téren egy karddal leszúrták a retket, mire lett is nagy antirasszista tüntetés, ahol többek között Kende Péter zsidó-cigány író, és Tamás Gáspár Miklós marxista-liberális filozófus is lázította az egybegyűlt cigányokat a magyarok ellen. (TGM azóta a Lehet Más a Politika - Humanista Párt környékén látható, az utóbbit nyíltan támogatta a ferencvárosi időközi választásokon... Csak hogy tudjuk, honnan fúj a szél. Az SZDSZ nem vész el, csak átalakul...) Persze kiderült, hogy szó sincs rasszizmusról: az elkövető is cigány volt - Mortimert elítélték, a cigányvédők pofára estek. Közben olyan információk is napvilágot láttak, hogy Patai Józsefnél kés volt, Mortimer önvédelemből szúrt - persze a média végig az ártatlan kisfiú változatot nyomatta. 

2008-ban az "ártatlan" Jauzsikát őrizetbe vette a rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt, ugyanis egy szórakozóhelyen félholtra vert viperával egy férfit ez a feketelábú bűnöző a hordájával.

Az alábbi képek megmutatják a nyócker fenegyerekének metamorfózisát (arcvonásai mindvégig felismerhetőek). Ha bárki ránéz, egyből levágja, hogy biztos rendes gyerek, ártatlan, tiszta lelkű és a légynek sem ártana. És ez így is van, aki mást mond, az fasiszta!
 



 
Telefonszámát saját maga közli egyik kommentárában Myvipen.  Ha valaki beszélgetni szeretne a retekkel, megpróbálhatja a 06-30-963-5942-es számon. Mi nem próbáltuk.
Friss: olvasónk információja szerint az indiai szökevény az alábbi címen tanyázik: 1024 Budapest, Margit körút 11. félemelet 1.

Most pedig néhány, korábban már bemutatott képeink következnek. 

Igen! Hűen őrzi a cigányság hagyományait, tradícióit!
 

 
Erre fussa a segílyből.

A szeretetszolgálatnál dolgozik.

 
Ha szeretné másnak is megmutatni Jauzsit, a cikk alján elérhető levélküldő rendszerrel könnyedén továbbíthatja ismerősének e cikk linkjét.
 
Magyari Gábor - Kuruc.info 
 
 
Hosszabb iwiwes összeállításaink:
- Különkiadás: véglények a román közösségi oldalakon
 
További képek felül az Iwiw-rovatban!
 
Erősen ajánlott cikkek a témában: