A korábbi videó, amiben egy idős úriember fejezte ki radikális véleményét, már nem volt elérhető, ezért kértük olvasóinkat, hogy küldjék be, ha ráakadnak valahol egy másik feltöltésre. Ez meg is történt, köszönjük szépen!
Friss #1: Egyik olvasónk jelezte, hogy a lenti képsorok Magyarországon, a Sasadi úti buszmegállóban készültek, a piros tetejű épület homlokzatán látható az ottani "PROFI" áruház felirata is egy rövid ideig. Itt vizelt tehénként az utcára fényes nappal egy szajha. Olvasónk állítását számos fotóval támasztotta alá, például itt látható egy fénykép, amikor jobbikosok standoltak a Sasadi úton: bár másik szögből van fotózva a megálló, de jól látható, hogy a helyszín egyezik.
Végre egy magyar bácsi, akire büszkék lehetünk! :-)
GIF-ben a legjobb pillanatok:
 
Videó formájában pedig itt érhető el: http://nagyonciki.blogspot.com/2011/06/picsanrugas.html
Friss #2: Egy olvasónk írja alul a facebookos hozzászólások között (helyesírási hibákat is benne hagyjuk):
Crank Hard
Llegalább 4 éves ez az anyag. Hol standoltak akkor még a Jobbikosok? Gyerekek  jó lenne ám utánajárni a dolgoknak mielőtt hülyeségeket írogattok. Nem kell mindennek felülni.
Tipikus esete ez annak, amikor valaki úgy osztja magas lóról az észt, hogy képtelen értelmezni néhány egyszerű mondatot: nem fogja fel, hogy csak a helyszín egyezőségét támasztja alá a fotó. Sajnos a szöveget értelmezni mi nem tudjuk helyette, ez a roppant nehéz feladat még barátunkra vár.