2019. április 19., péntek, Emma, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:10 Oszlopnak ütközött egy szlovák rendszámú turistabusz Budapesten15:31 Csoda, ha nem fordultak sarkon a látványtól a Ferihegyre érkező magyarok15:12 Régi lőporoshordó, új IRA: északír ellenállók csaptak össze a rendőrökkel Londonderryben14:13 A korabeli Hitler egyik pénzérméjét találták meg Izraelben13:27 Ha nem is az ég, de a mennyezet rászakadt a "dél-afrikai Németh Sándor" gyülekezetére12:58 Lendületben az abolicionizmus: az államok fele már lemondott egyik önvédelmi eszközéről, a halálbüntetésről12:25 Csuklósbusz-elkötéssel koronázták meg a bulit a sándorfalvi lányok - Szegedre is benéztek a járművel12:05 Mórickának a Notre-Dame tragédiájáról is a keresztény felsőbbrendűség, illetve a zsidók elnyomása és üldöztetése jut eszébe11:29 Jelentős torlódás a gúnyhatár-átkelőhelyeknél10:42 Használt injekciós tűket szórnak szét egy galántai játszótéren10:23 Két hónap különbséggel adott életet ikreinek egy olasz nő10:03 A legtöbb hitelt használt lakásokra vették fel09:44 Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség - a legjobb húsvéti pálinka sem ér ötmillió forintot09:31 Trump lesz a Reiva-korszak első vendége08:56 Izraelihez hasonló rakétát tesztelhetett a sztálinista diktatúra
24 óra legolvasottabbjai

Humor ::

A Kuruc.info fogyókúrareceptje az új évre

Reklám

Új elhatározással akar nekivágni 2012-nek? Eldöntötte, hogy végre megszabadul fölösleges kilóitól, s megújul testileg-lelkileg, de az elmúlt években már kudarcot vallott valamennyi önsanyargató recepttel és schobertnorbis-rubintrékás tornával?
Kipróbálna valamit, ami új, eredeti, garantáltan hatékony, ráadásul ingyen van, s nem kell megszenvedni érte és általa?
Segít Önnek a Demokratikus Koalíció! Ők ugyanis nemcsak a demokráciát és a becsületesen szemkilövő rendőröket védik meg a nácifasisztáktól, abban is segítenek, hogy a nemzeti vagyonnal együtt Ön is karcsúbb legyen!
Nem kell mást tennie, csak kinyomtatni az alábbi képet, melyen Vitányi Iván, a DK egyes számú tagkönyvének tulajdonosa az Országgyűlés plenáris ülésén játszadozik pajkosan a műfogsorával, és olyan helyre ragasztani a hűtőszekrénye ajtaján, ahol biztosan meglátja, ha ki akarná nyitni az ajtaját!


(Figyelmeztetés: tanácsos valakit megkérni, hogy naponta két alkalommal távolítsa el a képet, amíg a túléléshez szükséges élelmet magához veszi. "Túladagolásért" nem vállalunk felelősséget!)
Ajándék!!!
Ha most rászánja magát, kap egy bónusz képgalériát is, így még hatékonyabb lehet a fogyókúrája! A DK másik harcosa, Vadai Ágnes készséggel felajánlja bájait újévi fogadalma megvalósítása érdekében!

Január végén várjuk az első beszámolókat (gyászjelentőket nem fogadunk el!), ha hatékonynak bizonyul, a találmányt szabadalmaztatjuk, a bevételből pedig felállítjuk az első, Prónay Pálról elnevezett közrendvédelmi telepet!
(Kuruc.info, vitányis kép: Béli Balázs - Barikád, vadais képek: Mandiner)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready