László Attila felhívása:
2014. október 18-án 15 órától Budapesten az Erzsébet térre várom mindazokat a magyar honfitársaimat, régi harcostársaimat, barátaimat, akik az elmúlt évek során eszmei vagy gyakorlati közösséget vállaltak velem nemzetépítő küzdelmemben.
Továbbá várom mindazokat a magyar állampolgárokat, akiknek az elmúlt években szervezeti tevékenységeink során segítséget tudtunk nyújtani.
A rendezvény keretében bont zászlót egy új erő, amely Magyar Önvédelmi Mozgalom néven lesz hivatott képviselni a magyarság érdekeit, valamint a nemzeti összefogást elősegítő és közösségépítő feladatvállalásait.
Most ebből az alkalomból kérek én is segítséget!
Legyünk ott minél többen az eseményen, hogy a terveim szerinti nemzetépítő jelentőségéhez mérten a megfelelő társadalmi támogatottsággal és méltósággal történjen meg az új mozgalom életre hívása.
Az idő ugyan rövidnek tűnhet, de én sem szoktam sokáig tanakodni magamban, ha a segítséget kérnek tőlem, hanem a cselekvés mezejére lépve igyekeztem minden követ megmozgatni azért, hogy ott tudjak lenni honfitársaim segítségére.
Most csupán azt kérem önöktől, tőletek, hogy legyenek ott, legyetek ott mellettünk október 18-án Budapesten, az Erzsébet téren.
Az esemény további részét fogja képezni az elmúlt évek politikai nyomásra történő koncepciós eljárásai során meghurcolt közéleti személyek és feloszlatott szervezetek melletti határozott kiállásunk.
Ennek keretében szólal fel többek közt dr. Ulics Erika ügyvédnő, aki már számtalanszor nyújtott segítő kezet, és védte meg a rendőrségi eljárások, bírósági tárgyalások során a vidéki magyarságnak segítséget nyújtó és ezért cserébe eljárás alá vont, tenni akaró hazafiakat.
Budaházy György, a magyar szabadság és a magyar érdekek mellett mindig következetesen kiálló hazafi, akit a Hunnia mozgalomban történő vezető szerepvállalása miatt több mint két évig tartottak előzetes letartóztatásban, majd csaknem ugyanennyi ideig lakhelyelhagyási tilalom alatt.
Továbbá Ináncsi József, a Magyar Nemzeti Gárda Főkapitánya, valamint Csákvári Lajos, a koncepciós eljárásban feloszlatott Szebb Jövőért Egyesület korábbi alelnöke.
Legyünk ott minél többen!
Mennünk kell tovább együtt a kitaposott úton!
Töretlen hittel, rendületlenül!

Korábban írtuk: László Attila, a mozgalom életre hívójának közleménye:

Október 18-án, szombaton 15 órától az Erzsébet téren, egy bejelentett rendezvényen bont zászlót a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Az eseményen megemlékezést tartunk a koncepciós eljárások útján feloszlatott magyar társadalmi szervezetekről, amely során több közismert személyiség is felszólal majd.
A rendezvényt követően lehetőség nyílik az új mozgalomhoz történő csatlakozásra.
A rendezvény plakátja és a hozzá kapcsolódó felhívás a holnapi nap folyamán kerül nyilvánosságra.