A párizsi szervezőbizottság és Karsay Péter felhívása:
Kedves Magyar Testvérek!
Ez év június 4-én lesz 95 éve annak, hogy Versailles-ban, a Nagy-Trianon-palotában szétszabdalták a történelmi Magyarországot. Mi, franciaországi magyarok úgy gondoljuk, hogy ezt a hazánk és nemzetünk elleni merényletet nem szabad szó nélkül hagynunk.
Szervezőbizottságunk célul tűzte ki magának, hogy 2015. június 4-én minden eddiginél nagyobb magyar megmozdulást szervezzen a trianoni békeparancs helyszínén.
Tiltakozásunk kifejezése mellett szeretnénk egy új jövőképet felvázolni a nemzeti egység és megmaradás jegyében, és elindítani egy össznemzeti folyamatot ennek megvalósítása céljából.
Ezért hívunk benneteket, hogy jöjjetek velünk minél nagyobb számban Versailles-ba Trianon 95. évfordulóján tüntetni és összefogni az egységes nemzet jövője érdekében!
Velünk az Isten!
A Trianon ’95 Szervezőbizottsága – Magyarok Világszövetsége
„Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, esőnek, hónak, fellegeknek és nincsen ború, örökkévaló.”
Ehhez csak annyit hozzáfűzni való van, hogy menjünk mi is! Legyünk a történelmi esemény részesei, amikor kimondjuk a magyar nemzet nevében, hogy NEM MONDUNK LE az elcsatolt területekről. A komprádor kormányok véleménye nem érdekel minket. Ha Petőfi egy személyben kijelenthette, hogy a "nép nevében", akkor ezt más is (akár mi is) megteheti. És mi legalább ezt meg fogjuk tenni.
Jelentkezni lehet a direkt erre a célra alapított Facebook-csoportnál (Trianon 95 csoport), de nálam is.
Küldjétek tovább ezt a felhívást minden ismerősötöknek, minden listára. Amit a legjobban szeretnék, ha senki nem mondaná később, hogy ő nem is tudott róla.
Tisztelettel
Karsay Péter