Az Identitás Generáció Magyarország megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a hazug multikulturalizmus újabb halálos áldozatot szedett. Mint ismeretes, a németországi Freiburgban a 19 éves orvostanhallgató Marie L.-t egy tavaly érkezett afgán bevándorló erőszakolta és gyilkolta meg. Az eset szomorú tanulsága, hogy az elhunyt lány korábban önkéntes munkát vállalva segítette a bevándorlókat. Jól példázza az eset az ipari méretű agymosás mértékét, hogy német fiatalok ahelyett, hogy saját hazájukat védenék, az új honfoglalóknak nyújtanak segítséget.
De az is kijelenthető, hogy Angela Merkel, kinek meghívására több millió bevándorló érkezett Európába, bűnrészesnek tekinthető. S mindazok, akik támogatják az Európa-ellenes bevándorláspolitikát, mind bűnpártolóknak tekinthetőek, ezért végső soron az ő lelkükön szárad minden egyes ártatlanul meggyilkolt európai vére.
Az Identitás Generáció magyarországi csoportja részvétét fejezi ki az elhunyt lány családjának, barátainak. Szolidaritásból és azért, hogy felhívjuk a multikulturalizmus veszélyeire a figyelmet, mozgalmunk csendes gyertyagyújtást szervez a német nagykövetség elé.
Helyszín: 1014 Budapest, Úri u. 64-66. (német nagykövetség)
Időpont: 2016. 12. 06., 18:00
Az esemény Fb-oldala itt található.
Kapcsolódó: