Gaudi-Nagy Tamás írja:
Szeretettel várunk minden kedves hazafit december 5-én, kedden 18 órakor a Polgári Mulatóban (Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos u. 17.), ahol az "Igazságtalan a Budaházy-ítélet!" nevű csoport szervezésében Varga Domokos György "Abó és Robó" c. regényét mutatja be a szerző.
A regényben „nagyszerű arányban keveredik mese és valóság: a tudományos-fantasztikus irodalom, a családtörténet, a költészet – a politikai közbeszéd legfrissebb témáival”. Rubik Lászlót, a történet elbeszélőjét azzal bízza meg a világ leghatalmasabb informatikai cégének vezetője, hogy készítse el az első igazán emberszabású robotot. Rubik László tizenöt éves gyermekének, Abónak nincs, és már nem is lesz testvére. Robó ezért „születik meg” Abó öccseként. Abó mindent elkövet a radikális hazafiak, Budaházy György és társai kiszabadításáért, még Robót sem rest bevetni.
Közreműködnek: Varga Domokos György, a szerző, Budaházy Edda, az est háziasszonya és dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, valamint a még ma is házi őrizetben tartott Budaházy György élő kapcsolásban.
További részletek ide kattintva olvashatók.