2019. január 19., szombat, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:05 Kijöhetett a börtönből Ahmed H. - Ciprus helyett egyelőre idegenrendészeti őrizetben pihen12:57 Megkezdődött az országbénító blokád: Budapesten a járdán sétálgat a lézengő tömeg, Makón már haza is mentek12:17 Több mint 70 ezer diák írta meg ma a központi írásbeli felvételi vizsgát11:59 Sem az amerikaiakkal, sem az afgán kormánnyal nem hajlandóak tárgyalni a tálibok, ha másról is szó esik, mint ami nekik tetszik11:35 F. Szilveszter egy kis muzsikát is szeretett volna az otthon melege mellé11:13 Jimmy Carter szerint Trumpnak is jól jönne egy, a Kínával való viszony javításán ötletelő bizottság10:51 Halálos csapolás: vödrökben lopták egy mexikóiak az olajat, amíg rá nem robbant az egész a tolvajokra10:32 Hetvenhárom évvel ezelőtt kezdték el a magyarországi németek elűzését a kommunisták és a kollaboráns hazaárulók09:58 Teherautók lángoltak egy vecsési telephelyen09:34 Béketárgyalások helyett inkább letartóztatják az újra gyilkolászó vörös gerillákat Kolumbiában09:03 Trump videóüzenetben biztatta a magzatgyilkosságok ellen tiltakozókat08:38 Tizenhárom évvel ezelőtti tót katasztrófáról emlékeznek meg Hejcén08:26 ENSZ-főtitkár: mindenki vizsgálóbizottságot szeretne a Hasogdzsi-gyilkosság ügyében, de hivatalos kérés mégsem érkezett08:06 Muellerék demokrata szíveket fájdító közleménye szerint nincs arra bizonyítékuk, hogy a zsidó ügyvéd Trump utasítására hazudozott volna07:32 Hét helikoptert kap Szerbia Oroszországtól
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló :: :: Hozzászólások

Magyar Önvédelmi Napok Zagyvarékason

A térség méltán népszerűvé vált háromnapos rendezvénye ebben az évben is számos kulturális, hagyományőrző és szórakoztató műsorral, koncerttel nyújt kikapcsolódást minden érdeklődő számára.
Az egész napos ingyenes önvédelmi oktatások mellett lehetőség nyílik csapatban és egyénileg a honvédelmi vetélkedőn, az amatőr íjászversenyen, a labdarúgásban, a főzőversenyen, a játékos-sportos vetélkedőkön történő megmérettetésre is.
Természetesen a hagyományoknak megfelelően, az ifjabb korosztályra is gondolva, színes gyermekprogramokkal (lovagoltatás, lovaskocsizás, motoroztatás, íjászat, játékos önvédelem, játszóház, gyermekvetélkedők) várják a családokat.
A rendezvény látogatása minden vendég számára teljesen ingyenes. A sátorozási, tisztálkodási lehetőség biztosított. Büfé és kirakodóvásár is várja a látogatókat. (Árusoknak még van lehetőség jelentkezni.)
Eseményként itt.
ZoomFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready