2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló :: :: Hozzászólások

A "legális" drogfogyasztás ellen tüntet a MÖM Zagyvarékason

Magyarországon már szinte nincs olyan település, amelyik ne szenvedne azoktól az alakoktól, akik a drogos kábulattól bódult állapotban botránkoztatják és félemlítik meg a normális életvitelt folytató helyi lakosságot.
Nem beszélve arról, hogy a kábítószer-fogyasztás napjainkban már a bűnözés melegágyának számít. Egyes településeken már mindennapossá váltak ennek következtében a lopások, rablások, és már több tucatnyi esetben követelt halálos áldozatot a mindennapi "drogra való" beszerzéséért folytatott ördögi küzdelem.
A hét elején Zagyvarékason is ennek esett áldozatul egy 83 éves, egyébként életvidám hölgy.
Ennek az újabb megbotránkoztató és félelmetes eseménynek a hatására döntöttem úgy, hogy eddig és nem tovább. A törvényi szigor gyenge, és nem következetes a szintetikus drogfogyasztókkal szemben. A rendőrség pedig ennek kapcsán az esetek többségében tehetetlen. Az állapot mostanra már tarthatatlan, és a magyar társadalom megoldásért kiált.
Ezért mint a MÖM vezetője, a mozgalmunk zászlaját a magasba emelve indítom meg harcunkat a "legális" drogfogyasztás ellen. Tudva bajtársaim, és remélve a többségi magyar társadalom támogatását.
Aki teheti, jöjjön holnap Zagyvarékasra az általam meghirdetett spontán reagálású megmozdulásra.
Helyszín a Szabadság tér, időpont: 18 óra 30 perc.
Szebb és jobb jövőt, Magyarország!
László Attila
Zoom



Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready