2018. július 18., szerda, Frigyes, Szemőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 "Hazánkért rendületlenül" - elkezdődött a 14. EMI-tábor15:19 Elismerte a kémkedést az izraeli cég, de a fideszesek megakadályozták, hogy tárgyaljanak erről a bizottsági ülésen14:30 Társadalmi vita indul a Mi Hazánk Mozgalom alapító nyilatkozatáról - Ön is véleményt nyilváníthat14:25 Ennyire igazak a sáskák "kimentéséről" szóló mesék: tunéziaira nem, csak európai hajóra akartak felszállni14:01 Szijjártó: kilépünk az ENSZ migrációs tárgyalásából13:41 Vége a palesztin papírsárkány-eregetésnek12:55 Jobbikos segítség nélkül is vissza tudták fizetni a kampánypénzt a drogosok12:33 "A kormányfő izraeli útja jót tesz a magyarországi zsidó közösségnek" - és a magyar közösségnek?12:06 Szétvert óvodai udvar Miskolcon - ilyen az, amikor a rejtett erőforrások előbújnak az erdőből11:50 Porszívócsőre ragasztott telefonnal akarta lefilmezni a fürdőző szomszédasszonyt egy kaposvári11:21 Soros elismerte: vesztésre áll a nyílt társadalom és a liberális demokrácia ügye a világban10:40 Minority Safe Pack: meglesz az egymillió hitelesített aláírás10:29 A kormány behódol Brüsszel akaratának a külföldi üzletláncok ügyében09:35 "A Jobbik nem támogatta a képviselők fizetésemelését" - kár, hogy Mirkóczki nyilatkozta, tehát nem igaz09:10 Több országgal is egyeztetünk sertéspestis-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló :: :: Hozzászólások

A "legális" drogfogyasztás ellen tüntet a MÖM Zagyvarékason

Magyarországon már szinte nincs olyan település, amelyik ne szenvedne azoktól az alakoktól, akik a drogos kábulattól bódult állapotban botránkoztatják és félemlítik meg a normális életvitelt folytató helyi lakosságot.
Nem beszélve arról, hogy a kábítószer-fogyasztás napjainkban már a bűnözés melegágyának számít. Egyes településeken már mindennapossá váltak ennek következtében a lopások, rablások, és már több tucatnyi esetben követelt halálos áldozatot a mindennapi "drogra való" beszerzéséért folytatott ördögi küzdelem.
A hét elején Zagyvarékason is ennek esett áldozatul egy 83 éves, egyébként életvidám hölgy.
Ennek az újabb megbotránkoztató és félelmetes eseménynek a hatására döntöttem úgy, hogy eddig és nem tovább. A törvényi szigor gyenge, és nem következetes a szintetikus drogfogyasztókkal szemben. A rendőrség pedig ennek kapcsán az esetek többségében tehetetlen. Az állapot mostanra már tarthatatlan, és a magyar társadalom megoldásért kiált.
Ezért mint a MÖM vezetője, a mozgalmunk zászlaját a magasba emelve indítom meg harcunkat a "legális" drogfogyasztás ellen. Tudva bajtársaim, és remélve a többségi magyar társadalom támogatását.
Aki teheti, jöjjön holnap Zagyvarékasra az általam meghirdetett spontán reagálású megmozdulásra.
Helyszín a Szabadság tér, időpont: 18 óra 30 perc.
Szebb és jobb jövőt, Magyarország!
László Attila
Zoom Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready