2018. szeptember 23., vasárnap, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Az iráni külügyminisztérium bekérette az Egyesült Arab Emírségek ügyvivőjét15:26 Szijjártó a konzult konzulért elvet emlegeti, de reméli, továbbra is jó kapcsolatban maradunk Ukrajnával14:49 A Fidesz saját pártcsaládjának frakcióvezetője elárulta, miért szívatták meg Orbánt14:17 A brit Munkáspárt arról szavaz, hogy támogassanak-e egy újabb Brexit-népszavazást13:16 Az élelmiszer-szuverenitásról tartanak népszavazást Svájcban12:38 Ami tényleg fájna Ukrajnának, és Putyin kész is a zsebébe nyúlni érte: az Északi Áramlat 211:58 Nem mindig szívesen látott vendég a II. kerületre szakosodott F. és K.11:21 Kétmillió forintot ad egy takaros baranyai sváb falu az odaköltöző családoknak10:48 Brazíliában fogták el a Hezbollah pénzügyi szakértőjét10:13 Vallomást tesz a Trump főbírójelöltjét zaklatással vádoló nő09:53 Halálos motorbaleset történt Alsómocsoládon09:38 Harminc alatt még sokan hisznek a gondtalan időskorban09:21 Drágabolgárurat kirúgták a 168 Tórától, mert rossz zsidóval készített interjút09:05 Két nap után mentették ki az elsüllyedt komp gépészét08:31 Legfelsőbb iráni vezető: Amerika bábjainak zavarkeltése a szombati merénylet
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló :: :: Hozzászólások

A "legális" drogfogyasztás ellen tüntet a MÖM Zagyvarékason

Magyarországon már szinte nincs olyan település, amelyik ne szenvedne azoktól az alakoktól, akik a drogos kábulattól bódult állapotban botránkoztatják és félemlítik meg a normális életvitelt folytató helyi lakosságot.
Nem beszélve arról, hogy a kábítószer-fogyasztás napjainkban már a bűnözés melegágyának számít. Egyes településeken már mindennapossá váltak ennek következtében a lopások, rablások, és már több tucatnyi esetben követelt halálos áldozatot a mindennapi "drogra való" beszerzéséért folytatott ördögi küzdelem.
A hét elején Zagyvarékason is ennek esett áldozatul egy 83 éves, egyébként életvidám hölgy.
Ennek az újabb megbotránkoztató és félelmetes eseménynek a hatására döntöttem úgy, hogy eddig és nem tovább. A törvényi szigor gyenge, és nem következetes a szintetikus drogfogyasztókkal szemben. A rendőrség pedig ennek kapcsán az esetek többségében tehetetlen. Az állapot mostanra már tarthatatlan, és a magyar társadalom megoldásért kiált.
Ezért mint a MÖM vezetője, a mozgalmunk zászlaját a magasba emelve indítom meg harcunkat a "legális" drogfogyasztás ellen. Tudva bajtársaim, és remélve a többségi magyar társadalom támogatását.
Aki teheti, jöjjön holnap Zagyvarékasra az általam meghirdetett spontán reagálású megmozdulásra.
Helyszín a Szabadság tér, időpont: 18 óra 30 perc.
Szebb és jobb jövőt, Magyarország!
László Attila
Zoom Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready