Magyarországon már szinte nincs olyan település, amelyik ne szenvedne azoktól az alakoktól, akik a drogos kábulattól bódult állapotban botránkoztatják és félemlítik meg a normális életvitelt folytató helyi lakosságot.
Nem beszélve arról, hogy a kábítószer-fogyasztás napjainkban már a bűnözés melegágyának számít. Egyes településeken már mindennapossá váltak ennek következtében a lopások, rablások, és már több tucatnyi esetben követelt halálos áldozatot a mindennapi "drogra való" beszerzéséért folytatott ördögi küzdelem.
A hét elején Zagyvarékason is ennek esett áldozatul egy 83 éves, egyébként életvidám hölgy.
Ennek az újabb megbotránkoztató és félelmetes eseménynek a hatására döntöttem úgy, hogy eddig és nem tovább. A törvényi szigor gyenge, és nem következetes a szintetikus drogfogyasztókkal szemben. A rendőrség pedig ennek kapcsán az esetek többségében tehetetlen. Az állapot mostanra már tarthatatlan, és a magyar társadalom megoldásért kiált.
Ezért mint a MÖM vezetője, a mozgalmunk zászlaját a magasba emelve indítom meg harcunkat a "legális" drogfogyasztás ellen. Tudva bajtársaim, és remélve a többségi magyar társadalom támogatását.
Aki teheti, jöjjön holnap Zagyvarékasra az általam meghirdetett spontán reagálású megmozdulásra.
Helyszín a Szabadság tér, időpont: 18 óra 30 perc.
Szebb és jobb jövőt, Magyarország!
László Attila
Zoom