Hogyan lehetséges az, hogy a legaljasabb bűnöző nevét sem teszik közzé a hírekben, de az önvédelemből fegyvert használó rendőrt az MSZP egyenesen legyilkosozza és teljes nevét nyilvánosságra hozva az általuk aljas módon felhergelt cigányok közé dobja? Ilyenkor mi van a személyiségi jogokkal, tessék mondani? - teszi fel a jogos kérdést olvasónk. Alább a folytatás.

Nézzétek már meg, mit művelnek a komcsik már megint! Uszítják a cigányságot a magyarok ellen azért, hogy Izrael területfoglalási, gazdasági, politikai törekvéseit elősegítsék a Kárpát-medencében. Most éppen a rendőr volt rasszista, aki önvédelemből a baltával rátámadó bűnözőt lelőtte. De még a zsidó temetőt feldúló aranyásók esetét is politikai uszításra használják fel. Nézzétek meg a saját szemetekkel, ha nem hiszitek! A "rohadt szemét magyargecik" meg a "jaj, szegény cigányok, ártatlanul bánják őket" kommentek maradhatnak, az ellenérvekből csak azt hagyja fenn az MSZP "Roma" Tagozata, amivel bizonyíthatja, hogy a magyarok igenis fajgyűlölők, amivel a cigányokat tovább lehet hergelni. Aki békíteni próbálja az indulatokat, vagy úgy világosítja fel a cigányokat arról, hogy átverik őket, hogy közben senkit nem bánt meg, annak kommentjét a moderátor törli. Itt nézhetitek meg a saját szemetekkel: 
kiszaladt a házból, utána futottak és meggyilkolták. Lakatos Pál 36 évet élt. Az általunk meghallgatott tanúk szerint...
Posted by MSZP Roma Tagozat on 2015. március 26.
 Korábban így hergelte övéit a demokraták cigány tagozata:

(Kuruc.info)