Bezár!
 
2018. október 22., hétfő, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:11 A kormánypárt áll nyerésre a lengyel helyhatósági választások első fordulójában21:36 Gyuri bácsi és a globális elit kisded játékai21:03 Először bújhat német katona bőrébe a játékos - persze manipulációra épül, de a fejlesztő máris magyarázkodik20:38 Németország leállítja a Szaúd-Arábiának szánt fegyvereladásokat - egyelőre 19:58 A honfoglaló magyarok a hunoktól származtak - megjelent a Szegedi Tudományegyetem Genetikai Tanszékének tanulmánya19:39 Kilép az LMP-ből a párt egyetlen európai parlamenti képviselője19:01 Azért Bibinek is van szíve: csak később fogják lerombolni és szeméttelep mellé költöztetni a beduin falut18:35 Pilisi putrijuk előtt csípték nyakon (szó szerint) az autótolvajokat18:16 Negyvenöt éve felderítetlen a nagy aquincumi rablás17:47 A mexikói hatóságok képtelenek voltak feltartóztatni a guatemalai migránskaravánt17:15 Kisiklott egy vonat Tajvanon - legalább 17-en életüket vesztették16:42 Zágráb több mint 10 millió dollárt fizetett ki Mol-INA-ügyben amerikai lobbicégeknek16:18 Újabb verzióval állt elő Rijád a meggyilkolt újságíró ügyében - Trump elégedetlen a magyarázattal, de a fegyverek mehetnek15:50 Hazahozná a külföldön szolgáló honvédeket a Mi Hazánk15:25 Kósa az LMP főkvótanőjének nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

A kajmán Koltai röhög a gazdanépen - átverés volt az Álmos-nővér

Reklám


A Zsindex nyomozása szerint álhír volt, hogy Kazincbarcika mellett megtalálták Álmos vezér nõvérének sírját. A hírportál szerint a hírverés Koltai Róbert (J++)* új filmjének marketing céljait szolgálta.

Pusztai Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Múzeumi Igazgatóság régészeti osztályának vezetõje már hétfõn azt nyilatkozta: olyan nincs, hogy a megyei múzeumi igazgatóság nem tud az ásatásról, mindezt egy "óriási kacsának" tartja.

Veres János, a miskolci Herman Ottó Múzeum régésze is azt mondta: a "megtalált" tükör kísértetiesen hasonlít egy, a múzeumi gyûjteményben lévõ szkíta eredeti darabhoz, ami egyébként a Kr. e. 500-as évekbõl származik, tehát mintegy 1400 év választja el a honfoglalási idõktõl. Hozzáfûzte: "legalább honfoglalás kori tárgyakat választottak volna".

A Zsindex nyomozása kiderítette: a leletet állítólag megtaláló Arday Zsolt történész ugyan létezik, de egyáltalán nem foglalkozik sem középkorral, sem régészettel, szakdolgozatát is XIX. századi témából írta.

Ugyanakkor Koltai Róbert októberben bemutatásra kerülõ új filmje, a Megy a gõzös, kísértetiesen hasonló történetre épül. A film egyik fontos jelenete, amikor kisiklik egy vonat. A szerelvény igen fontos, nagy presztízsértékû rakománnyal járja az országot: a IV. századi múmiát, a Barcikai Õsanyát szállítja, hogy lelket öntsön a népbe. A közepes tehetségû, a kádári nosztalgiát újra, meg újra meglovagoló kajmán rendezõ ugyan tagadta, hogy õ állna az álhír mögött, de fia, Koltai Gábor, a film producere csak kitérõ választ adott, ami gyakorlatilag beismerésnek tekinthetõ.

Kurvaországra jellemzõ, hogy a gazdanép történelmébõl, hagyományaiból szabadon gúnyt ûzhet bárki, pláne, ha a megfelelõ pedigréje megvan hozzá. A belpesti kulturális inkvizítorok szerint SS egyenruhát felvenni egyáltalán nem vicces, sõt fõbenjáró bûn. De, ha népünk õsi uralkodóházát használják fel piti reklámcélokra, nevetségessé téve ezzel honfoglalás kori történelmünket, azon teli szájjal röhögnek Lipótvárosban.

(Index - Kuruc.info)

*J++ = igencsak Jordán-pozitív, gyengébbek kedvéért kõkemény zsidó

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready