2018. június 18., hétfő, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:08 A foci-vb házigazdáját a balkáni államok ítélik meg pozitívan - az Egyesült Államokat a V4-ek preferálják21:26 Gyilkosok, pedofilok, fajgyalázó cafatok álmai: a bevándorlók nagy része hamis személyazonossággal él Németországban20:40 Bota Ágnes: Vasváros20:14 Idegállapotba került egy váci nőszemély, mert nem hagyta lopni az üzletvezető19:27 Ez a cigány lopta el a sérültet ellátó mentős pénztárcáját a Józsefvárosban18:55 Párját ritkította a nagyecsedi cigány - kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa apját, hát gyilkolt is egyet18:22 Zemannak nem tetszik a szocdem külügyminiszter-jelölt17:41 A Boko Haram szüntelenül noszogatja a fajtikat Európa felé17:21 Kisvasút ütközött személyautóval Szobnál16:42 Allah Akbart üvöltve késelt egy nő Franciaországban, de nincs itt semmi látnivaló, pszichiátriai gondokkal küzdött16:09 A menekültügyi vita miatt szakíthat a CDU és a CSU: a testvérpártok nem egyeznek a betelepítés mértékén15:51 Lövöldözés vetett véget egy New Jersey-i művészeti fesztiválnak15:10 A tálibok nem szelfiznek tovább az afgán kormányerőkkel - az IÁ pedig mindkét felet robbantgatja14:45 Jobbikos arányok az MSZP tisztújítóján: Tóth Bertalan lett a szocionisták új elnöke14:36 Zsidó telepesek és izraeli határrendőrök színjátéka a megszállt Ciszjordániában - Végül túlságosan élethűvé sikerült
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

A kajmán Koltai röhög a gazdanépen - átverés volt az Álmos-nővér


A Zsindex nyomozása szerint álhír volt, hogy Kazincbarcika mellett megtalálták Álmos vezér nõvérének sírját. A hírportál szerint a hírverés Koltai Róbert (J++)* új filmjének marketing céljait szolgálta.

Pusztai Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Múzeumi Igazgatóság régészeti osztályának vezetõje már hétfõn azt nyilatkozta: olyan nincs, hogy a megyei múzeumi igazgatóság nem tud az ásatásról, mindezt egy "óriási kacsának" tartja.

Veres János, a miskolci Herman Ottó Múzeum régésze is azt mondta: a "megtalált" tükör kísértetiesen hasonlít egy, a múzeumi gyûjteményben lévõ szkíta eredeti darabhoz, ami egyébként a Kr. e. 500-as évekbõl származik, tehát mintegy 1400 év választja el a honfoglalási idõktõl. Hozzáfûzte: "legalább honfoglalás kori tárgyakat választottak volna".

A Zsindex nyomozása kiderítette: a leletet állítólag megtaláló Arday Zsolt történész ugyan létezik, de egyáltalán nem foglalkozik sem középkorral, sem régészettel, szakdolgozatát is XIX. századi témából írta.

Ugyanakkor Koltai Róbert októberben bemutatásra kerülõ új filmje, a Megy a gõzös, kísértetiesen hasonló történetre épül. A film egyik fontos jelenete, amikor kisiklik egy vonat. A szerelvény igen fontos, nagy presztízsértékû rakománnyal járja az országot: a IV. századi múmiát, a Barcikai Õsanyát szállítja, hogy lelket öntsön a népbe. A közepes tehetségû, a kádári nosztalgiát újra, meg újra meglovagoló kajmán rendezõ ugyan tagadta, hogy õ állna az álhír mögött, de fia, Koltai Gábor, a film producere csak kitérõ választ adott, ami gyakorlatilag beismerésnek tekinthetõ.

Kurvaországra jellemzõ, hogy a gazdanép történelmébõl, hagyományaiból szabadon gúnyt ûzhet bárki, pláne, ha a megfelelõ pedigréje megvan hozzá. A belpesti kulturális inkvizítorok szerint SS egyenruhát felvenni egyáltalán nem vicces, sõt fõbenjáró bûn. De, ha népünk õsi uralkodóházát használják fel piti reklámcélokra, nevetségessé téve ezzel honfoglalás kori történelmünket, azon teli szájjal röhögnek Lipótvárosban.

(Index - Kuruc.info)

*J++ = igencsak Jordán-pozitív, gyengébbek kedvéért kõkemény zsidó

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready