Bezár!
2019. augusztus 20., kedd, István, Vajk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Megfordult az autópályán a szerb kamionsofőr, majd sokkot kapott22:15 Az amerikai kormányzat köszöntötte Magyarországot a nemzeti ünnep alkalmából22:02 Országszerte hőség várható holnap21:50 Zsidótalálkozó Ukrajnában21:31 Transzvesztita világtalálkozó volt Londonban - remélhetőleg jövőre nem nálunk tartják majd ezt is21:19 180-nal csapódott villanyoszlopnak egy BMW-s20:42 Zsidók lemészárlásáról fantáziált egy amerikai - volt is néhány fegyvere20:31 Terroristagyanús marokkóit utasítottak ki Romániából20:02 Megkezdődött a korrupcióval vádolt korábbi elnök pere Szudánban19:05 Németország megmenekült: mégsem kell a szegény fiataloknak horogkereszt alakú körhintán szórakozniuk18:38 Szurkolók vonultak a kutyakínzó nő tanyájához, de rendőreink éberek voltak18:18 "Meghalt" az első gleccser Izlandon17:35 Pokolgép robbant Észak-Írországban, rendőrök voltak a célpontok16:55 Több mint 400 kurdot vettek őrizetbe Törökországban16:07 Seehofernek csak most tűnt fel, hogy Szíriába járnak nyaralni az "üldözött menekültek"
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

A cionisták megint a fordítón kívánják elverni a port a Jobbik elleni akcióterv leleplezése miatt

Reklám


Éli Esed, a rágalmazó rettegő
Éli Esed, a Jobbik vezetőségének, legfőbb ideológusainak és pártaktivistáinak föltérképezését, állandó és szoros megfigyelés alá helyezését a Moszádnak javasló, s arra akciótervet kidolgozó, valamint a „kezelhetetlenek” fizikai likvidálását egyértelműen sugalló izraeli fajgyűlölő és cionista társulata most megszólította e sorok íróját, akit a rájuk jellemző személyeskedő kutakodással, fenyegetéssel, megfélemlítéssel kívánnak elhallgattatni.
Akárcsak Simon Peresz két és fél évvel ezelőtti botrányos „fölvásárló” beszéde után, most sem arról szól a történet, hogy valójában mit, milyen akciótervet dolgozott ki, s tett közzé az izraeli Éli Esed, miként és miért tehet javaslatot valaki egy Magyarországon törvényesen működő, s közel egymillió magyar ember által megválasztott parlamenti párt vezetőségének likvidálására, elnémítására és a Magyarországon tevékenykedő izraeliek általi szoros megfigyelés alá helyezésére. Nem arról szól a történet, hogy a magyar belügyekbe való agresszív titkosszolgálati beavatkozásra javaslatot tevő személyt kérdőre, vagy netán felelősségre vonják, hanem ehelyett a Moszádnak akciótervet kidolgozó személy, valamint cionista bandája a közzététel után most ismét az egyszerű fordító, vagy általuk annak vélt személy ellen fordul.
Hangsúlyozom: Ezúttal – amiképpen Simon Peresz beszédének közzététele után is – nem az a lényeg, hogy egy látszólag független állam belügyeibe való durva beavatkozási tervről és szándékról szóló dokumentumnak ki a fordítója, hanem maga a dokumentum tartalma. Éli Esed, s az elmúlt napokban, hetekben hozzá hasonlóan több izraeli újságíró és közéleti ember a magyarországi cigányok és zsidók lehetséges kiirtásának veszélye ürügyén a legaljasabb módon hozakodnak elő többek között Magyarország gazdasági helyzetével (amihez némi köze azért van az általuk preferált, a Szentföldön rokoni kapcsolatokkal bíró, s most távozó haramiakormány tagjainak is – H.J.) és a határon túli magyarság kiszolgáltatott sorsával.
Éli Esed, aki a saját akciótervét kommentáló, jórészt magyargyűlölő beírások (jó zsidó szokás szerint a magyar és angol nyelvű ellenvéleményeket rendszeresen kitörli) folyamába bekapcsolódva a „666-os szám” nicknevet használva már ott tart, hogy az április 17-ei bejegyzésében eredeti akciótervének a Jobbik általi elferdítését, meghamisítását is kilátásba helyezi: „A józan ész azt diktálja, hogy ők most a javaslat egyre több változatát fogják fölhasználni a saját céljaikra. Pedig én arra nem tettem javaslatot (a Moszádnak - H.J.), hogy a Moszád képezze ki a cigányokat. (Ilyesmiről a Kuruc.infón és a Jobbik hivatalos portáljain szó sem volt – H. J.) De ők majd azt fogják állítani, hogy én erre is javaslatot tettem. (Egyébként nekünk az is túl sok, amire tett – H. J.) Mellesleg, nincs értelme annak, hogy a cigányokat kiképezzék Magyarországon, ahol kevés számú kisebbséget képeznek. Sajnos el kell majd menekülniük, ha megkezdődik ellenük a szervezett üldöztetés.” - írja bejegyzésében Éli Esed.
Éli Esed a Moszádnak kidolgozott akciótervével párhuzamosan most már azt is javasolja, hogy Vona Gábor szálljon vele ideológiai és történelmi vitába, pontosabban, a Jobbik elnöke történészként kisebb tanulmányban fejtse ki véleményét – de kizárólag héberül vagy angolul – többek között az iszlám európai térhódításáról és annak várható következményeiről. Nos, ez már nem Júszef el-Kudszi, vagy Hering József kompetenciája.
Éli Esed időközben lázas információgyűjtésbe kezdett Hering József személyéről, tehát rólam, és arról, hogy miért hagytam el Izraelt. Már eddig is több, de silány információ érkezett rólam a honlapjára. Ezért azt javaslom: Kérdezzen egyenesen engem, kedves Éli Esed! Elmondhatom önnek, hogy Hering József nem volt bűnöző, nem vétett a törvények ellen sem Izraelben, sem másutt. De tisztességesen eleget tett az állampolgári kötelezettségeinek, s mivel nem arab származású és egészséges férfi volt, állampolgárként kutya kötelessége volt bevonulni és szolgálatot teljesíteni az izraeli hadseregben. Persze, nem mindent és nem mindenhol.
Éli Esed és a hasonszőrűek a Jobbik választási sikere után most a magyarok között keresik, kutatják a tömeggyilkosságra készülődő fajvédőket. Esed már akciótervet is kidolgozott ellenük. Nos, kedves Éli Esed, én, Hering József a hosszúra nyúlt izraeli tartózkodásom idején már megtaláltam a gyilkosságra hajlamos fajvédőket. Nem a magyarok, hanem a kormányzati hatalmat is gyakorló, szélsőséges zsidók körében. Azok között, akik gyermekem születése előtt nem szégyelltek kiadni a kezük alól egy olyan hivatalos dokumentumot, amely többek között azt tartalmazza, hogy az akkori feleségem méhében levő magzat nem az enyém, mert én nem vagyok zsidó... Ha kíváncsi rá, átküldhetem. Nem a magyar protestánsok és katolikusok szokták reggelente elimádkozni: „Áldott vagy Örökkévaló Istenünk, a világ királya, amiért nem teremtettél engem gojnak” (ברוך אתה ה' אלהינו מלך העולם שלא עשאני גוי)
Éli Esed attól tart, hogy a Jobbik – mert ilyesmire van elég pénze, írja, – most majd bérgyilkosokat küld rá Izraelbe. Erre azt tudom mondani, hogy nem a magyarok szoktak gyilkos osztagokat küldözgetni más országokba - hamis útlevéllel. De még a Gázai övezetbe sem.
Hering József
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready