Lázár János nem tud belenyugodni abba, hogy a Kuruc.info rávilágított arra a tényre, hogy Hódmezővásárhely első embere, a Fidesz országgyűlési képviselője és még ki tudja hány extra fizetéssel járó cím birtokosa mélyen lenézi, sőt megveti a szegényeket, valamint az anyagi vagyonra alapozott kontraszelekció lelkes híve.

Továbbá portálunk azt is megszellőztette, hogy Lázár János, akkoriban, amikor az ország Gyurcsány és bandájának nemzetromboló és az államot szisztematikusan lerabló politikájával volt elfoglalva, ő nemes egyszerűséggel szexhirdetésekért cserébe adta el az egyik hódmezővásárhelyi iskola épületét, a tudásalapú társadalom legnagyobb örömére.
Nos, az audizmus nevű speciálisan politikusokat érintő betegségtől szenvedő Lázár Jánosunk úgy döntött, hogy visszavág. Nem is akárhogy, az általa oly sokszor szidott, sőt, törvénytelennek nevezett, a Kuruc.info által a hazai médiában elsőként használt módszert választotta. A helyi Szuperpressz nevű hirdetőújságban (mellékes, de engem érdekelne, ki ad ilyen hülye neveket ezeknek a hirdetőújságoknak – Geyer megjegyzése) egész oldalas cikkben teszi közzé azon rádiósok adatait (név, lakcím, telefonszám), akik szerinte felelősek az őt lebuktató hanganyag „manipulálásáért”, „megvágásáért”.
A hódmezővásárhelyi hirdetőújságban folyatott fideszes hadjárat elemei:



A „körözési rovatban” ismertetett személyek a helyi Rádió X munkatársai, akik közül Havránek Ferenc pusztán annyit állított, hogy 2008-ban a Rádió X-ben az ominózus hanganyag többször elhangzott. Igen szegényes logikára vall az, ha ebből azt a következtetést vonják le, hogy a fenti személyek hozták nyilvánosságra a felvételt, és a hat perces anyagból a lényeges részt 43 másodpercre tömörítették össze. (A Kuruc.info is vágottan kapta meg a felvételt - a szerk. megjegyzése)
Hiába, médiatörvényt alkotni tud a Fidesz-politikus, de a médiához már nem ért. Nem szoktak több órányi, sajtótájékoztatón elhangzott anyagot leadni a sajtóban, gondoljon arra Lázár úr, ki nézné még akkor a híradót?
Mindenesetre az eset még jól is jöhet, nekünk, a radikális média munkatársainak. Amennyiben nem ítélik el a neveket, lakcímeket, telefonszámokat közzétevő lapot – és miért ítélnék el? -, akkor a Kuruc.infóval, és a többi radikális hírportállal szemben sem járhatnak el.
Így hirtelen nem is tudom mit mondjak, „köszönöm, Lázár úr”, vagy azt, hogy „elkúrtad, János”.
(Kuruc.info, olvasónk tájékoztatása nyomán írta Geyer)