Ez a címe egy augusztus elején sorra kerülő drogos zsidó fesztiválnak. A reklámvideóikon befüvezett zsidókon és agymosott libsiken kívül mást nemigen látni (onnan származik az alábbi kép is) - néhány díszcigány kivételével, de arra azért vigyáznak, hogy a messziről szeretett kedvencekből ne legyen túl sok -, kíváncsian várjuk tehát, hogy Pintér Sándor rendőrsége fellép-e idén e nyilvánvaló drogtanya ellen.

 
Olvasónk írása:
„Magyarország nem volt, hanem let’s dance!” vérlázító címmel rendezik meg augusztus 4-6. között a Bánki-tó mellett „az egyetértés, a tolerancia, a civil összefogás és értékteremtés rendezvényét”. Már a rendezvény honlapjának címe, a „tekerj a tóra (vagy Tóra?)” is elég beszédes.
„Bringásokat, környezettudatos embereket, kisgyermekes családokat és nyitott kreatívokat(!)” várnak a meglehetősen fajtajelleges szervezők, többek között Gottfried Juli és Schönberger Ádám. S ha a rendezvény támogatóit megnézzük, nem lehet kérdés, hogy a magyar értékek elleni, agytompító liberális hepajról van szó. Az Izraeli Kulturális Intézet, az Amnesty International, a Magyar Narancs, a Zsindex, a Kidma és Soros támogatása jelzi, hogy valóban nem a környéken megszokott rendezvényről lesz szó. Támogatóként tűnik fel a befüvezett biciklis futárok cégének tulaja, az LMP heves támogatója, Kükü is.
És hogy még tetézzék az egészet, idén a tótokat is beveszik: „A kultúrák együttélésének kulcsa a másik világlátásának megismerése, megértése az egyén szintjén, odafigyelve egymásra. Erre nyílik lehetőségünk workshopok, közös produkciók, alkotások által, melynek végeredménye a cigány-zsidó-szlovák-magyar egyének közötti együttműködés és gondolkodás gyümölcse.”
Merem remélni, hogy a környék hányatott sorsú retkei nagy számban mennek a világmegváltó rendezvényre, s bemutatót tartanak a párás szemű belvárosi zsidrákoknak a jó nógrádi cigány toleranciából… 
Ha valaki unatkozik aznap, a sünöknél jelenthetné a rendezvényt a roma toleranciabemutató után, egészen biztos, hogy szép kis füvészkertre lelnének… 
- lepse -
Ízelítőnek részlet a programból:

És két videó a honlapjukról, melyek betekintést nyújtanak a "toleranciafesztivál" hangulatába. Vigyázat, zsidók, drogosok és más hulladékok minden mennyiségben:
 
(Kuruc.info)