Szájer is szereti a makkost
Nem elég, hogy a nemzetáruló Orbán térdre hullva könyörög a biszex Fodornak, az SZDSZ újonnan megválasztott vezérének a tárgyalásért, Szájer József is elkövette a legundorítóbb lépést.
A szintén biszex Szájer a vezetője a fideszesek európai parlamenti osztagának. Ott is ugyanolyan gyáván viselkednek, mint hazai terepen. Nem mertek keményebb eszközökkel fellépni saját Néppártjukkal szemben, hogy a forradalmár püspök a Néppárt tagja lehessen, pedig Orbán nagyon büszke, amiért e kiherélt párt egyik mihaszna alelnöke.
 
De most Szájer olyat lépett, amitől a jobboldalnak eláll a lélegzete.
 
Félhülye, létszámban apadó fideszes Orbán-csápolók, erre mi lesz a válaszotok? Az, hogy a Vezénylő Tábornoknak akkor is igaza van, ha Németh Zsolton keresztül Izrael részének nyilvánítja hazánkat?
 
Szájer József európai parlamenti választási kampányát Magyarországról Kállai Krisztián vezényli. Kállai Krisztián nem csak a sitten lévő Zuschlag farokbefogadója volt, hanem számos ismert TV2-s és RTL-klubos tévés buzi hímköcsögje és legjobb barátainak egyike. A hímringyó Kállai Krisztián amellett bűnöző. Egy Várhegyi után ez persze nem újság.
 
Kállai Köcsög Krisztián jelenleg is eljárás alatt áll, mert egy-egy hímtagért arra is hajlandó volt, hogy hamis újságíró igazolványokat állítson ki az őt megdugózó buzitársainak, akik gyorsított eljárásban akartak amerikai vízumhoz jutni. A főköcsög bűnvádi eljárás alatt áll tehát, miközben Szájer kampányfőnöke (és még ki tudja mije) lett.
 
Elsőként a kis buzi Kállai telefonszámát adjuk meg. Ha Szájer 3 napon belül nem rúgja ki Kállait, akkor majd rajta keresztül is küldhetnek olvasóink jókívánságokat az ifjú párnak. Szép kis Fidesz, a konzervatív erkölcsök pártja. Deutsch-ex-Für, Várhegyi, Szájer és társai...
 
Kállai Krisztián telefonszáma: 06-20-9266-777
 
Csücsörítve várja kedves olvasóink hívását.

Kuruc.info