A sepsiszentgyörgyi HVIM jelenti:
Vasárnap harmadik alkalommal szervezett aláírásgyűjtést a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom sepsiszentgyörgyi szervezete annak érdekében, hogy városunkban legyen egy Wass Albertről elnevezett utca.
Zoom
A tegnapi aláírásgyűjtés helyszíne az újnegyedi Református templom udvara volt, a másik két korábbi helyszín pedig a Szent Gellért-plébánia és a Krisztus Király katolikus templom. Megközelítőleg ötszáz darab aláírást sikerült idáig összegyűjtenünk, ami felülmúlta várakozásainkat, a Wass Albert ellen indított rágalomhadjáratok ellenére az emberek hozzáállása pozitív volt, többen gratuláltak és sok sikert kívántak az elkezdett munkánkhoz.
Köszönetet szeretnénk mondani az egyházvezetőknek akik engedélyezték az aláírásgyűjtéseket és mindenkinek aki aláírta a nyomtatványokat. Az aláírásgyűjtést egyelőre templomok udvarain folytatjuk, majd más nyilvános helyeken, mivel több mint négyezer aláírásra van szükségünk. Az aláírásgyűjtés soron következő helyszíneiről beszámolunk majd mozgalmunk Facebook-oldalán.
Kapcsolódó: