2017. szeptember 23., szombat, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:35 A kormány törvényi tiltása ellenére folytatódik a Jobbik plakátkampánya 16:12 Több ország nagykövetsége nőkre veszélyesként tüntette fel honlapján az olasz városokat16:00 Öngyilkos lett egy kilencéves kisfiú Kárpátalján15:29 Kiemelt nyugdíjat kap a Mansfeld Pétert kivégeztető vérügyész - Mátsik György tizenhét '56-osra kért halált14:33 Egy 46 éves nő volt a pilisszentkereszti cserbenhagyásos gázoló14:00 Ez nem a ti országotok! - közölte a "disznózabáló" britekkel Anglia egyik új lordja13:32 Orosházán is döntöttek: megvédik az életterüket - Bonyhádon lesz a MÖM következő toborzója13:10 Kis erejű földrengés rázta meg Észak-Koreát - de az is lehet, hogy Kína kegyvesztett kertitörpéje robbantgatott12:57 Oroszország és Kína miatt feszegeti a vétókérdést egy ENSZ-kezdeményezés12:28 Kemény diplomáciai válasz az új ukrán oktatási törvényre: "Magyarország és a magyar kormány minden segítséget megad és megadott Ukrajnának"12:07 Kormányra kerülve a közúti, vasúti és a vízi szállítási útvonalakat is fejleszteni fogják - ígéri a Jobbik11:24 Csoportos leépítés várható a Tescónál - csak a központi irodát érinti, nincs köze a sztrájkhelyzethez10:50 Tilos lesz burkában vezetni az intoleráns Németországban10:05 Az agresszív sofőrnek a közút is csatatér - a bátorság gyakran a lóerővel arányos09:28 Ha esetleg megfeledkezett volna róla, szólunk, hogy ma megint világvége van
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

Marosvásárhelyi iskolarombolás: máshol kezdték meg a tanévet a katolikus gimnázium diákjai

Reklám

A marosvásárhelyi Bolyai Farkas Elméleti Líceumban kezdték meg a tanévet ma azok a diákok, akik eredetileg a Római Katolikus Gimnáziumba jelentkeztek.
Az iskola volt igazgatója a Híradónak elmondta: továbbra is bíznak abban, hogy az intézmény visszakaphatja működési jogát, és továbbra is küzdeni fognak az iskola megmaradásáért. Székely Szilárd hozzátette: az osztályok átcsoportosítása csak egy ideiglenes megoldás, mert a jogi helyzet továbbra sem rendeződött.
Elmondta, kissé csalódottak, mert azt gondolták, hogy az iskola, ha más helyen is, de önállóan működhet majd a Bólyai Farkas Elméleti Líceumban.
Egyértelműen jelezték és jelzik is mindenfelé, hogy ez az iskola helyzetének még csak ideiglenes megoldásának sem tekinthető. A diákok iskolakezdése, hogy hol fognak ebben a tanévben iskolába járni és tanulni már rendeződött, de nyilvánvaló, hogy az iskola jogi helyzetével kapcsolatban óriási visszalépés történt – fogalmazott.
(Híradó)
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready