2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:26 Hétkilós marihuánafogás Gyálon17:50 Hétfőtől a rendőrök is büntethetik a boltosokat17:41 Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban17:10 A Feldjägerkorps és más államok katonai rendészete16:53 A fekete péntekek nem számítanak az Amazonnak Franciaországban16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Videók :: :: Hozzászólások

Így hordják szervezetten a betolakodókat a délvidéki Martonosra

Reklám

Egy martonosi lakos töltötte fel az alábbi videókat. A felvételeken az látható, hogy több autóval és taxival, szervezetten szállítják a zömében magyarok lakta észak-bácskai falucskába az illegális migránsokat.
A felvételen többek között az őket irányító férfit is felveszik, aki, ahelyett, hogy megijedne a tettenérése miatt, még széles vigyorral bele is mosolyog a kamerába. Vagyis az embercsempészeket már az sem zavarja, ha felveszik őket a bátor helyi polgárok - írja a Délhír.info.
Az első videón az látható, ahogyan Martonos központjába megérkezik a migránsokat szállító autó- és taxikaraván, és ahogyan megkapják az instrukciókat az embercsempészek vezetőitől. Mindeközben egyetlen rendőr sem tűnik fel az utcákon. Pedig a falu vagy épp a község főbb útjait egyáltalán nem lenne nehéz szemmel tartaniuk a hatóságoknak, főleg amikor több taxi és személygépkocsi sorban érkezik a helyi településekre, megtömve Ázsiából és Afrikából érkező férfiakkal.
A második videón egy közelebbi képet is kapunk arról a férfiról, aki a migránsokat irányítja (baseball-sapkát visel). Őt már a migránsokat szállító taxisok is a nevén szólítják a helyiek szerint. A martonosiak elmondása szerint ő az, aki a határfelé irányítja a migránsokat, illetve instruálja őket a teendőikben.
A martonosi lakosok kétségbe vannak esve a kialakult helyzet miatt. A rendőrség sehol, míg a községet irányító VMSZ épp azt ünnepli, hogy a megszerezhető 74 mandátumból 70-et a jelöltjeik kaptak meg a vasárnapi helyi közösségi választásokon. Így Martonoson is 7-ből 7 VMSZ-jelölt jutott mandátumhoz, vagyis jól végezhették a dolgukat az elmúlt években, ha más nem, a migránsok ebben biztos egyetértenek velük.
Eközben pedig a migránsok szépen lassan (valójában évek óta) ellepik Magyarkanizsa községet, írja a lap.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready