2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:19 Elhalasztják a Brexitet - ha a pokolbéli külön hellyel megkínált brit képviselők megszavazzák a leszavazott szerződést08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek ::

Egymagában tüntet egy református lelkész a Székely Mikó ismételt elrablása ellen

A hónap végéig naponta kíván tiltakozni a visszaállamosított Székely Mikó Kollégium előtt egy református lelkész.

Sántha Imre az MTI-nek hétfőn elmondta, a hónap végéig kapott engedélyt a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivataltól arra, hogy hétköznapokon naponta 14 és 16 óra között tüntessen a Székely Mikó Kollégium épülete előtt. Pénteken és szombaton még csak maga álldogált az épület előtt, de hétfőre már többen csatlakoztak. "Számítok arra, hogy előbb-utóbb felébred a sepsiszentgyörgyi magyarság, felébrednek a jóhiszemű keresztény emberek, és nagyobb számban csatlakoznak az elkövetkező napokban" - nyilatkozta Sántha Imre.

A lelkész táblát tett ki maga mellé, melyen románul és magyarul ez a szöveg áll: "Jogunk van ahhoz, ami a miénk. Mindent vissza!" Arra a kérdésre, hogy bírja-e a hőséget, Sántha Imre elmondta, sokan kérdezik ezt tőle. "Amikor már a hőguta környékez, csak arra gondolok, hogy a nagyapám annak idején a háborúba ment. Nekem is ki kell bírnom két órát a napon" - jelentette ki a református lelkész.
(MTI nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready