2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:47 Nemzetközi autótolvaj-bandát számolt fel a Készenléti Rendőrség07:31 Szerdán este szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai06:57 Erdogan elvárja a testvéri országok támogatását22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

"Szlovákiában szlovákul!" - Fegyvernek látszó tárgyakkal próbálnak hazát, s nyelvet szerezni a tót atyafiak

Reklám

Nem akármilyen fotó köröz a világhálón. Két jóllakott, eltévelyedett napközis, fegyvernek látszó tárgyakkal pózol Komáromban.

A Slovenské Hnutie Obrody-Szlovák Megújhodási Mozgalom Facebook-oldalán finoman jelezték a magyar ajkú őslakos közösség számára, hogy mit is gondolnak az "európai mércéről" és a regionális kétnyelvűségről. Az agymosott mozgalom aktivistái hónapok óta járják az országot és “Na Slovensku po slovensky!” (Szlovákiában szlovákul!) ellenkampány-matricáival, és pólójukon egy “Slovensko Slovákom!” (Szlovákiát a szlovákoknak!) felirattal pózolnak különböző magyar többségű városokban. A képaláírás fordítása : “A komáromi Orange-ban mostantól csak szlovákul! Meggyőztük őket, hogy szlovákul tudni érdemes – NEM VOLT ELLENVETÉSÜK!"
Felmerül a kérdés, hogy a napközisek fényes nappal, közterületen, fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal fotóztatják magukat Jókai városában - vagy bárhol -, vajon nem vonhatóak-e felelősségre? Vajon, tesz-e valaki lépéseket, hogy leállítsa ezeket a paprikajancsikat, vagy tovább folytathatják az ámokfutásukat?
Bár, az is lehetséges, hogy rosszul lőtték be a GPS koordinátákat, mivel Bruce Willis kicsit távolabb forgat… Az igazat megvallva, statisztának is silányak lennének.
(Sziakomárom nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready