2019. január 20., vasárnap, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:45 Moszkva: hét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - négy F-16-ossal támadtak a zsidók17:24 Könnygázzal oszlatták a Macedónia névváltoztatása ellen tüntetőket Athénban16:55 A brit cégvezetők háromnegyede ellenzi a megállapodás nélküli Brexitet16:33 A Nagy Testvér is beköltözik a recepcióra: a rendőrség szabadon csemegézhet a vendégek adatai között16:04 Gazirtásra és amerikai sportokra is készülhettek a fiatalok Versegen15:27 Érdemes időben beadatni az influenza elleni védőoltást15:06 ENSZ-békefenntartókkal végeztek Maliban14:53 Elefánt taposott el egy nőt Nepálban14:22 Ha megcsordul a Vince, tele lesz a pince - Ópusztaszeren jósoltak a Kárpát-medencei borrendek13:54 Hasta la vista, Andy! - Orbán a "legnagyobb magyar" filmproducertől búcsúzik - félkarú rablója és filmügyi kormánybiztosa 75 éves volt13:49 Elhunyt a világ legidősebb férfija - Nonaka Maszazo 113 éves volt13:21 Oroszországnak van az ötödik legnagyobb aranytartaléka - tavaly lekörözte Kínát12:57 Szomszédja arcát akarta átszabni a dunavecsei láncfűrészes11:59 Fáklyaként égett el a magyar szabadságért: 50 éve lobbantotta lángra magát a 17 éves fiú11:41 Robbanás rázta meg a szíriai fővárost
24 óra legolvasottabbjai

Videók, Anyaország :: :: Hozzászólások

"Nagyon sajnálom, miniszterelnök úr!" - Így alázkodik az őt szívató Orbán előtt az NVB-elnök

És még közzé is teszik a kormányfő Facebook-oldalán. Ráadásul nem csak ez az egy jelenet van, ahol Orbán Patyit alázza, és ezek mind a kampány legérdekesebb pillanatai közé tartoznak a kétharmados vezetőség szerint. Ezek után bátran bízhatnak továbbra is a polgárok a különböző intézmények függetlenségében...
Az ürügy egyébként az volt, hogy az NVB elmarasztalta Orbánt, amiért több rendezvényen is gyerekek körében kampányolt azok szüleinek hozzájárulása nélkül.  A meglepő döntést az tette lehetővé, hogy a testület kiegészült az országos listát állító pártok jelöltjeivel, így a kormánypárti tagok kisebbségbe kerültek.
(Kuruc.info)
Frissítés: ismerős volt valahonnan a fenti jelenet? Itt a magyarázat:
2. frissítés: nem mer foglalkozni az üggyel az NVB kormánypárti többsége - különben Patyi kérhetné megint a bocsánatot
Nem vette napirendre a Nemzeti Választási Bizottság kormánypárti többsége azt a miniszterelnöki videót, amiben Orbán Viktor helyrerakta a testület elnökét.
A törvény szerint a választási bizottságok, így a Nemzeti Választási Bizottság is, függetlenek, feladatuk a pártatlanság érvényesítése. Az NVB ülésén az egyik delegált szóba is hozta volna a miniszterelnöki videót.
„A miniszterelnök úr honlapján közzétett videóval kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni, hogy történt-e nyomásgyakorlás elnök úrra az ott láthatóak során?” – tette fel a kérdést G. Szabó Dániel, a Momentum NVB-delegáltja.
A kormánypárti többségű testület lesöpörte a felvetést. Hat igennel, kilenc nem ellenében a bizottság nem vette napirendre ezt a kérdést. Patyi András egyik munkatársa útján annyit közölt: a munkáját a választásra vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével végzi.
(HírTV nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready