2018. december 15., szombat, Valér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:57 A Jobbikkal kiegészült összbaloldali performansz és egy kis városnézés után ismét a Kossuth téren túlóráztak a demokraták - de már megunták22:35 Marokkót tömi pénzzel az Európai Bizottság21:36 Semmiképp nem tárgyalható újra a Brexit-feltételrendszer - Orbán a brüsszeli csúcson is migránstámadást vert vissza20:46 Századvég: a megkérdezettek 83 százaléka elutasítja az elmúlt napok tüntetésein tapasztalt agressziót19:28 A Kreml továbbra is kész a Putyin-Trump-találkozókra18:25 Mészárosék mostanra loptak össze egy Csányi-méretű agrárbirodalmat18:00 Négyre emelkedett a strassburgi Allah akbaros merénylet áldozatainak száma - egy ötödik sérült is az agyhalál állapotban van17:46 Gaudi: a rendőrség oszlathatott volna, a Jobbik meg teljesen összeborult a szemkilövetőkkel és a balliberálisokkal17:03 Volner: ha veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereget, és magunk teszünk rendet16:42 Eddig 51 szánkótolvajt állított elő a rendőrség16:30 Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a bűnöző Dragnea bábkormánya ellen16:19 Holttestet találtak a tűzoltók egy dunapataji ház padlásterében15:29 A nyílt utcán késelt meg három nőt egy támadó Nürnbergben14:56 A jobbikosokban is ég a vágy Sneider szerint - egyébként még mindig Vona a párt elnöke14:47 Szellemi, lelki védőoltó gondolatok karácsonyra (x)
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Szenzációs videó: tojással dobálták meg a Microsoft-vezérigazgatót a Corvinuson + olvasók

Reklám


El kellett bújnia
Tojással dobálta meg egy derék fiatalember Steven Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten a Corvinus Egyetemen. A bátor hazafi azt követelte, hogy a Microsoft adja vissza a magyar adófizetőknek azt a 25 milliárd forintot, amit a nemrég megkötött tender keretében loptak ki a zsebünkből.


Az egyre pocsékabb programokat gyártó cég vezetője a „Te változtatod meg a világot” című előadását tartotta. Steven Ballmer azt követően kezdte el beszédét, hogy átvette a Corvinus Egyetem díszpolgári címét. A vezérigazgató néhány mondata után a nézőtéren felállt egy fiatalember és angolul kritizálni kezdte a Microsoft és a magyar kormány közötti megállapodást. Ezt követően nem teketóriázott sokat, tojásokat vett elő és megcélozta a Microsoft-vezért.
Tekintse meg az Index kitűnő videóját alább! (Vagy kattintson ide)
 

Szavaival a közigazgatási és az oktatási intézmények szoftverellátásával kapcsolatos 25 milliárd forintos tenderre utalt, amit a Gazdasági Versenyhivatal képviselője támadott meg a Fővárosi Bíróságon. A per éppen Ballmer érkezése napján kezdődött volna, ám a bíró egy "váratlan" fordulattal egyéb hivatalos elfoglaltságára hivatkozva elnapolta a tárgyalást.
Ballmer a tojások elől az asztal mögé bújt, így sajnos egy küldemény sem találta el. Majd legközelebb. A dobáló fiatalembert kitessékelték (és nem kivezették, ahogy az MTI hazudja) a teremből, a megszeppent héber pedig folytatta előadását. Mint azt már a bírósági ítéletekből tudjuk, tojást dobálni szabad - ez a véleménynyilvánítás egyik régóta alkalmazott formája.
A világsajtót bejárta a felvétel, sokak Bill Gates megtortázásához hasonlítják az esetet. Ha ez utóbbit nem látta, nosztalgiázzon velünk és nézze meg ezt a videót is!
 
 
(MTI, Index nyomán Kuruc.info)
 

Olvasónk plakátja
Kapcsolódó

Sziasztok, Kurucok!
Örömmel néztem a tojást dobáló fiatalember megnyilvánulását, van még remény!
Majd hosszú percekig csengett fülemben a bent maradt közönség hálás röhögése, mely nem hősünk tettének és a megdobált gazembernek szólt, hanem az "előadó" kommunikációs "bravúrjának", ahogy a konzumidióták szintjének megfelelően kivágta magát a helyzetből és kiröhögtette egyetemi társaival az egyetlen igaz embert, aki a teremben volt. A teremben maradottakhoz lenne néhány szavam.

Te kedves Teremben Maradt Leendő Diplomás Konzumidióta!
Hogy nem szégyenled el a pofádat a leendő gyermekeid előtt?!
Te hazánkat hamarosan tönkretevő, teremben maradt talpnyaló! Te, aki csak arra vársz, hogy friss diplomával a kezedben valamelyik multinak petákokért eladhasd a lelkedet, a hazádat és a gyermekeid jövőjét! Te sipka nélküli paprikajancsi!
Remélem, kezdesz magadra ismerni. Nem??? Pedig ez vagy. Nézd csak meg a videót! Ha egy csepp felelőség érzeted lenne családod és hazád iránt, kimentél volna te is a teremből.
Ilyenkor nem sajnálom, hogy a diplomások elhagyják a Kárpát-medencét. Így is van elég bajunk, nincs arra szükségünk, hogy te is tetézd.
Ha gondolod, összedobunk neked egy repülőjegyre valót. Aztán röhöghetsz máshol!
Jó utat!
egy Magyar (diplomás)

Kedves Kurucok!

Nagy örömmel szemléltem a videót. Pár rövid gondolat fogalmazódott meg bennem.
Idegen és költségvetési pénzen, idegen érdekek szolgálatára felkészítő intézetekben képzik ki a jövő nemzetellenes kártevőit, itt, a szemünk láttára, a fülünk hallatára. A független magyar(?) bíróság tekintettel a legendás héber érzékenységre felfüggeszt egy folyamatban levő pert a karvaly szoftver birodalom ügyében.
Ekkor feláll egy fiatalember, teszi, amit tesz és nem csak hogy a többség ellene van, hanem senki, egyetlen fiatal „értelmiségi" zsoldos sem veregeti vállon, egyetlen brávó, egyetlen társa nem követi a tüntető távozásban.
Aki gyakorló apa, tudja, hol tart a felsőoktatás. Sajnos ki kell mondani, a Klebelsberg Kunó-i oktatáshoz képest a kádári erkölcsi szempontokból nemzetellenes és züllesztő volt, de ismeretek átadása, rendszerezettség tekintetében megállta a helyét. Ehhez képest ma? Na inkább ne részletezzük. Se erkölcs, se ismeretanyag, se rendszerezettség, csak a zavarosban halászás és az erre való felkészítés, a 18 éves zsidó irányítás eredményeként (Pokorni is!).
Üdvözlettel:
M.T.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready