2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Videók ::

Budaházy, Toroczkai, Kósa Gyula és a radikális hazafiak az ávóspalotánál emlékeznek október 23-án (+ videó)

Reklám


Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk. Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly) - áll a szerkesztőségünhöz eljuttatott felhívásban. Közöljük a teljes szöveget, továbbá ajánljuk a már közzétett, alább található videót.
 
'56-os hős a nemzeti ellenállók demonstrációján október 23-án
A nemzeti ellenállás 2008. október 23-i rendezvényét a Teve utcai rendőrpalotánál tartja. Az 1956-os forradalom és szabadságharc során a magyar hazafiak az ÁVH ellen harcoltak, mert ez a fegyveres testület védte az elnyomó rendszert. Az ötvenedik évfordulón, 2006 őszén a mai rendőrség azt bizonyította, hogy bármilyen áron, akár fegyverrel is megvédi a jelenlegi kormányt, amely annak a már omladozófélben lévő nemzetközi rendszernek a magyarországi helytartója, amely helyenként más módszerekkel bár, de mégis ugyanúgy tör világuralomra, mint a kommunizmus.
Az ÁVH méltó örököse, a mai karhatalom 2006 ősze óta tudja, hogy a nemzeti ellenállás nem szűnt meg 1956 vérbefojtásával. A politikai rendőrség azóta elképesztő módon felfegyverkezett, árnyékként követ minket, s igyekszik kipróbálni rajtunk az újabb és újabb tömegoszlató eszközöket. Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk.
Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly). A nemzeti ellenállás demonstrációján felszólalnak:
Kósa Gyula '56-os hős, a Széna téri ellenálló csoportból
Zagyva György Gyula, a HVIM elnöke
Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke
Budaházy György, Hunnia alapítója
(Kuruc.info - HVIM nyomán)
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready