Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk. Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly) - áll a szerkesztőségünhöz eljuttatott felhívásban. Közöljük a teljes szöveget, továbbá ajánljuk a már közzétett, alább található videót.
 
'56-os hős a nemzeti ellenállók demonstrációján október 23-án
A nemzeti ellenállás 2008. október 23-i rendezvényét a Teve utcai rendőrpalotánál tartja. Az 1956-os forradalom és szabadságharc során a magyar hazafiak az ÁVH ellen harcoltak, mert ez a fegyveres testület védte az elnyomó rendszert. Az ötvenedik évfordulón, 2006 őszén a mai rendőrség azt bizonyította, hogy bármilyen áron, akár fegyverrel is megvédi a jelenlegi kormányt, amely annak a már omladozófélben lévő nemzetközi rendszernek a magyarországi helytartója, amely helyenként más módszerekkel bár, de mégis ugyanúgy tör világuralomra, mint a kommunizmus.
Az ÁVH méltó örököse, a mai karhatalom 2006 ősze óta tudja, hogy a nemzeti ellenállás nem szűnt meg 1956 vérbefojtásával. A politikai rendőrség azóta elképesztő módon felfegyverkezett, árnyékként követ minket, s igyekszik kipróbálni rajtunk az újabb és újabb tömegoszlató eszközöket. Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk.
Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly). A nemzeti ellenállás demonstrációján felszólalnak:
Kósa Gyula '56-os hős, a Széna téri ellenálló csoportból
Zagyva György Gyula, a HVIM elnöke
Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke
Budaházy György, Hunnia alapítója
(Kuruc.info - HVIM nyomán)