2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Videók ::

Budaházy, Toroczkai, Kósa Gyula és a radikális hazafiak az ávóspalotánál emlékeznek október 23-án (+ videó)


Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk. Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly) - áll a szerkesztőségünhöz eljuttatott felhívásban. Közöljük a teljes szöveget, továbbá ajánljuk a már közzétett, alább található videót.
 
'56-os hős a nemzeti ellenállók demonstrációján október 23-án
A nemzeti ellenállás 2008. október 23-i rendezvényét a Teve utcai rendőrpalotánál tartja. Az 1956-os forradalom és szabadságharc során a magyar hazafiak az ÁVH ellen harcoltak, mert ez a fegyveres testület védte az elnyomó rendszert. Az ötvenedik évfordulón, 2006 őszén a mai rendőrség azt bizonyította, hogy bármilyen áron, akár fegyverrel is megvédi a jelenlegi kormányt, amely annak a már omladozófélben lévő nemzetközi rendszernek a magyarországi helytartója, amely helyenként más módszerekkel bár, de mégis ugyanúgy tör világuralomra, mint a kommunizmus.
Az ÁVH méltó örököse, a mai karhatalom 2006 ősze óta tudja, hogy a nemzeti ellenállás nem szűnt meg 1956 vérbefojtásával. A politikai rendőrség azóta elképesztő módon felfegyverkezett, árnyékként követ minket, s igyekszik kipróbálni rajtunk az újabb és újabb tömegoszlató eszközöket. Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk.
Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly). A nemzeti ellenállás demonstrációján felszólalnak:
Kósa Gyula '56-os hős, a Széna téri ellenálló csoportból
Zagyva György Gyula, a HVIM elnöke
Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke
Budaházy György, Hunnia alapítója
(Kuruc.info - HVIM nyomán)
 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready