2019. április 23., kedd, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:04 A stabil és önálló orosz internetről szavazott ma a szenátus, de egy kis áramkimaradás és kapcsolatszakadás bezavart18:24 Marschalkó Lajos: A csehek bestialitása példanélküli a történelemben17:15 Medvegyev lát reményt az orosz-ukrán közeledésre16:38 Letartóztatták a "halálos dulakodással" gyilkolót, aki beismerte tettét15:52 Az USA, a NATO és fél Európa is gratulált már Zelenszkijnek15:23 Több hektáron égett a bozót Soroksáron14:53 Srí Lanka-i idill: 87 robbanószerkezetet találtak egy buszállomáson, egy templomnál táskát robbantott a rendőrség14:10 Lángoló kóserhúsraktár, 88 és horogkereszt fémjelezte a széderestet Moszkvában13:39 Több munkavállaló tért vissza Nagy-Britanniából a Brexit-népszavazás után a régiónkba, mint amennyien azóta kimentek13:05 Zsidóváltás Ukrajnában: a humorista tönkreverte a csokigyárost12:51 Közel 300-ra emelkedett a Srí Lanka-i merényletek áldozatainak száma12:27 Rekordszintű gyilkolászáshullámmal indult az év Mexikóban12:10 Etióp Feri egy falunapon tudta meg, hogy a négerek nem valók politikusnak 11:42 Vaddisznót lopott egy bugyi vadász11:19 Juncker azonnal visszalő Orbánra és az álhírgyártókra, amint elmúlik a húsvéti isiásza
24 óra legolvasottabbjai

Videók ::

Budaházy, Toroczkai, Kósa Gyula és a radikális hazafiak az ávóspalotánál emlékeznek október 23-án (+ videó)

Reklám


Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk. Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly) - áll a szerkesztőségünhöz eljuttatott felhívásban. Közöljük a teljes szöveget, továbbá ajánljuk a már közzétett, alább található videót.
 
'56-os hős a nemzeti ellenállók demonstrációján október 23-án
A nemzeti ellenállás 2008. október 23-i rendezvényét a Teve utcai rendőrpalotánál tartja. Az 1956-os forradalom és szabadságharc során a magyar hazafiak az ÁVH ellen harcoltak, mert ez a fegyveres testület védte az elnyomó rendszert. Az ötvenedik évfordulón, 2006 őszén a mai rendőrség azt bizonyította, hogy bármilyen áron, akár fegyverrel is megvédi a jelenlegi kormányt, amely annak a már omladozófélben lévő nemzetközi rendszernek a magyarországi helytartója, amely helyenként más módszerekkel bár, de mégis ugyanúgy tör világuralomra, mint a kommunizmus.
Az ÁVH méltó örököse, a mai karhatalom 2006 ősze óta tudja, hogy a nemzeti ellenállás nem szűnt meg 1956 vérbefojtásával. A politikai rendőrség azóta elképesztő módon felfegyverkezett, árnyékként követ minket, s igyekszik kipróbálni rajtunk az újabb és újabb tömegoszlató eszközöket. Vehetnek azonban akárhány izraeli vízágyút, a világ legjobb védőfelszereléseit, mi nem félünk tőlük. Ezért döntöttünk úgy, hogy a legfontosabb nemzeti ünnepünkön, október 23-án mi magunk megyünk hozzájuk.
Gyülekezzünk és találkozzunk 2008. október 23-án 17 órakor a Teve utcai rendőrpalotával szemben, a Déryné közben, a József Attila Színház oldalában (ahonnan rálőttek a palotára tavaly). A nemzeti ellenállás demonstrációján felszólalnak:
Kósa Gyula '56-os hős, a Széna téri ellenálló csoportból
Zagyva György Gyula, a HVIM elnöke
Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke
Budaházy György, Hunnia alapítója
(Kuruc.info - HVIM nyomán)
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready