Szombaton Kassán I. Róbert néven a "romák királyává" koronázták Róbert Botos "vállalkozót". Az ünneplő tömegben azonban nem csupa makulátlan "alattvaló" volt.
De előbb tekintsünk meg néhány fényképet a "koronázásról":
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A Pénzügyi Hatóság Bűnügyi Osztálya nemzetközileg körözött bűnözőt fogott el a fent látható "királykoronázáson". Az 58 éves, párkányi K. József ellen a Nyitrai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot és nemzetközi elfogatóparancsot, kábítószerrel való visszaélés gyanújával.
A cigánybűnöző által vezetett banda Felvidéken, Csonka-Magyarországon, és a skandináv országokban tevékenykedett. A csoport 2011-től állt a vámnyomozók megfigyelése alatt. Azóta a norvég, magyar, német, svéd és holland szervekkel együttműködve több bűncselekményt is rájuk bizonyítottak. Összesen 14 személy ellen indult eljárás, közülük 9 volt szlovák állampolgár.
Az évek során összesen 180 kg amfetamint, 3 kg heroint, 2 kg hasist, és 400 ezer darab klonazepam tablettát foglaltak le náluk.
Zoom

K. József a "koronázásra" meghívott vendégek listáján szerepelt. Mivel már hosszabb ideje bujkált a hatóságok elől, álnéven jelentkezett be abba a panzióba, ahol elfogták:
(Új Szó nyomán)