A korszellemnek megfelelően most ódákat kellene zengeni a "nagy formátumú" "indiai bevándorlók" hasznosságáról, de ettől inkább eltekintenénk, és a polkorrekt mocsártól eltávolodva megmutatjuk azt a cigányállatot, aki háromezer forintjáért kaszabolta össze húsvágó bárddal a 85 éves Hermina néni fejét.
A 22 éves lenti-mumori retek pofáját takargató - mert ugye a magyarok gyilkosainak jogai vannak ám! - képek láttak már napvilágot, de törekedjünk a teljességre: íme Horváth Ádám adatlapja(i) és némi segítség megtalálásához arra az esetre, ha a "rendőrség" úgy döntene, hogy a félholtra vagdosott néni sebesülései 8 napon belül gyógyulnak (nem vicc, volt már rá példa, lásd pl. ide kattintva.), Ádámkát pedig visszaengednék kedves kis tenyészetébe.
Horváth "Kis Feka" Ádám egy régebbi Fb-adatlapja ide, a jelenlegi pedig ide kattintva található. A 22 évesen már magyart kaszaboló cigány Lenti-Mumor Arany János utcájának lakója. Egyik adatlapján még a telefonszámát is készségesen megadta azoknak, akik baráti eszmecserére vágynak vele.
Zoom
Horváth "Kis Feka" Ádám, magyarra támadó cigánybűnöző

Rajság az van

Ilyen bájos tekintettel könnyen szerez majd barátokat a böriben

A fellógatást máshogy is el tudnánk képzelni
Zoom
A régebbi adatlapján egy telefonszámot is volt kedves megadni

Ebben a putriban vágyta nap mint nap az integrálódást
(Kuruc.info)