A Makói Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy 19 éves férfit, aki a gyanú szerint egy helyi ingatlanba tört be. A férfit más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják - olvasható a rendőrség honlapján, mi pedig őszintén csodálkozunk, hogy nem "fiúként" emlegetik a cigánybűnözőt.
A gyanú szerint a férfi 2016. július 28-án éjszaka egy makói ház ablakán a szúnyoghálót leszakította, majd az ingatlanból mobiltelefont tulajdonított el. Egy másik esetben 2016. augusztus 28-án 23 óra 30 perc körül a városban kerékpározó 19 éves nő biciklijéről megpróbált eltulajdonítani egy kézitáskát. A férfi gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. szeptember 15-én 23 óra körül egy 51 éves nő kerékpáros közlekedése során a kormányról eltulajdonított egy táskát mobiltelefonnal, iratokkal, készpénzzel együtt.
Zoom

Hát nem édes?!
A Makói Rendőrkapitányság nyomozói J. Sándort őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök vizsgálják, hogy más bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható-e a férfi.