A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Setét Zoltánt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Setét Zoltán és társa, K. Roland 2017.december 19-én 17 óra 17 perc körül egy Budapest IX., Ráday utcai társasházban egy férfit többször megütött, majd elvette tőle a pénzét.
Zoom
A ferencvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény két elkövetőjét, és ellenük elfogatóparancsot adtak ki. K. Roland 2018. január 23-án a IX. kerületi Rendőrkapitányságon feladta magát. A Setét Zoltán felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Setét Zoltánt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
(Police.hu)