Magyarország legnagyobb bűnözői szubkultúrájának tevékenységéről főként akkor értesülünk, ha az áldozat olyanok közül kerül ki, aki nem tartozik ehhez a körhöz. Természetesen egymás között sem szelídebbek, hiszen miért is tennék? Azonban most a birtokunkba jutott, eleddig sehol nem publikált videók segítségével betekintést nyerhetünk abba, egymással is ugyanúgy viselkednek.
A Pest megyei nyomozók emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 32 éves pándi férfit - a Police.hu-n értesülhettünk az esetről.
A nyomozás adatai szerint 2019. május 30-án 14 óra 20 perc körül Pándon, a Fő úton több személy összeverekedett, amelynek során K. László egy 40 centiméter pengehosszúságú bajonettel a sértettet üldözni kezdte, majd miután utolérte, többször megszúrta a karját és az oldalát, ezt követően a helyszínről eltávozott. A szúrások következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett.
Zoom
Ez náluk olyan mindennapi, természetes kellék, mint ahogy mi hordunk magunknál például papírzsebkendőt
A helyszín közelében tartózkodó pándi körzeti megbízott észlelte a kiabálást, illetve a megszúrt férfit, akihez azonnal mentőt hívott. Ezt követően a pilisi járőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható pándi férfit 15 óra 20 perckor otthonában elfogták. A rendőrök a férfit a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
Zoom
Sokatmondó, hogy a megtámadott az eset után erre a fotóra változtatta Facebook-borítóját
És most nézzük meg azt a két videót, ami birtokunkba került. Az első videón a leszámolás eleje látható, a másodikon pedig a támadás utáni perceket örökítették meg. Viszonylag ritkán láthatunk ilyen felvételeket, így még élethűbb képünk lehet róla, mi történhetett például Olaszliszkán, vagy mi történik hosszú évek óta az országban, és ezt hogyan söpri a szőnyeg alá a politika, attól függetlenül, hogy éppen milyen színezetű kormány van hatalmon…
És vajon ki törődik a tisztességes, becsületes pándi lakosokkal? Mi történik, ha éppen közülük valaki rosszkor van rossz helyen - akárcsak Törökszentmiklóson? Hiába akarják úgy beállítani, hogy Magyarországon kielégítő a közbiztonság, ezt a mindennapok ékesen cáfolják. Információink arról szólnak, hogy a helyiek félnek, attól tartanak, hogy adott esetben őket is atrocitás érheti.
Törökszentmiklóson megígértük, ahol csak bántódása esik egyetlen magyar embernek is, akkor mi ott leszünk. Akár tetszik ez a cigánybűnözőknek, akár nem, és akármit hazudoznak és nyavajognak a liberális „jogvédők”, annak a világnak vége, hogy a szőnyeg alá söpörjük a problémákat.
Rendet, közbiztonságot, igazságot akarunk!
Lantos János – Kuruc.info