2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:50 Péntekig befejeződik az értesítők postázása07:31 Cseng-fej: elővesszük a B-tervet06:54 Kína szankciókkal fenyegeti a tajvani fegyvereladásban érintett amerikai vállalatokat22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Nem jutott be a rimóci templomba egy jámbor mátraszőlősi, ezért az italboltban nyert vigasztalást

Reklám

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy mátraszőlősi lakos ellen.
A nyomozás adatai alapján a 36 éves férfi 2019. május 25-én a hajnali órákban egy Rimóc községben található italbolt ablakát egy kővel betörte, a helyiségbe bement és onnan bankkártyát, készpénzt, mobiltelefont, szeszes italokat, édességeket és ékszereket tulajdonított el.
A mátraszőlősi lakos megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy a fenti időpontban az egyik rimóci templom több ablakának biztonsági üvegét egy kővel megrongálta, azonban a templomba nem tudott bemenni.
A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki mind a két bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a letartóztatásban lévő férfival szemben elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.
(Police)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready