Így tisztelik a másságot az izraeliták
Egy pásztorkodással foglakozó palesztin család tagjai felvették, amint elmaszkírozott arcú zsidó telepesek baseballütőkkel rájuk támadnak. A BBC birtokába jutott felvétel a palesztin önkormányzat fennhatósága alatt álló Ciszjordániában készült még vasárnap.
A támadásról készült videót a B'T Selem nevű izraeli jogvédő szervezet jutatta a brit közszolgálati médiumhoz. Az emberi jogi szervezet korábban a "Shooting Back", azaz "Visszalövés" vagy "Visszafilmezés" elnevezésű programjuk részeként összesen 100 kamerát osztott ki a palesztinok közt, hogy azok dokumentálhassák az ellenük elkövetett támadásokat. A (az illegális, palesztin földön erőszakkal létesített - a szerk.)  zsidó telep vezetői elzárkóztak attól, hogy kommentálják az incidenst.
Az izraeli rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de egyelőre senkit nem vettek őrizetbe.
A jogvédők szerint a felvétel vasárnap délután készült a palesztin fennhatóságú

A pásztor összevert felesége
Ciszjordániában, Hebrontól nem messze, a Susia elnevezésű zsidótelep közelében. A képeken négy, baseballütőkkel felfegyverkezett és arcukat sálakkal elmaszkírozott zsidó telepes közelít sétálva a ciszjordániai palesztin pásztor-család tagjaihoz. Amint a közelükbe értek, a botokkal felfegyverkezett zsidó telepesek azonnal ütlegelni kezdték a palesztinokat, a 70 éves pásztort, 58 éves feleségét és egyik unokaöccsüket. Az első néhány ütést követően megszakadt a videó, mert a felvételt készítő palesztin lány, a pásztor menye elejtette a kamerát és segítségért szaladt.
A pásztor feleségét, Tamam al-Nawadzsat a támadás után három napig kellett kórházban ápolni. A nő elmondása szerint azért verték meg őket, mert állataikat a (törvénytelen, a palesztin őslakók földjén erőszakkal épített - a szerk.) zsidó telep közelében legeltették.
A teljes BBC-hír itt tekinthető meg.
A palesztin területeken létesített zsidó telepeket nemzetközileg nem ismerik el. A telepek 41 éve okoznak konfliktust a palesztinok és izraeliek között.
Kuruc.info: Ránk is ez várhat, ha nem parancsolunk megálljt a zsidó bevándorlásnak!
(BBC - Kuruc.info - K.A. olvasónk fordítása)