2017. június 22., csütörtök, Ákos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Bulgáriai cigány volt az "oltalmazott" afgán hűtőkocsis bűntársa - képzeljék, ő is "menekült"22:12 Macron szerint "egyes kelet-európai politikai vezetőknek" csak az EU pénze kell, az "értékei" (mint például a muszlim hordák) nem22:05 Mészáros megmutatta, ki az új oligarcha a gáton: még a páholyából is kitették Simicskát22:02 Kikerülné a plakáttörvény kétharmados buktatóját a Fidesz - csak az ő propagandájuk kaphatna zöld utat21:36 Nehéz helyzetbe került egy izraeli bíró: az ultraortodox férfinak vagy a holotúlélő nőnek adjon igazat?21:00 Választási kampány Merkelisztánban: a hazaárulást újabban felvilágosult patriotizmusnak hívják20:50 A magyar vezérkari főnök átvette a V4-elnökség katonai irányítását20:37 Ebben a kilenc kérdésben sem lesz népszavazás19:50 Félezer ukrán katona lett öngyilkos a donyeci harcok után19:03 Nem a muszlim hódítás Európa legnagyobb baja, hanem az iszlámellenesség és az antiszemitizmus!18:37 Itt a követendő példa: több száz szovjet emlékműtől szabadulnak meg a lengyelek17:50 Uniós jogba ütközik az online szerencsejátékok engedélyezésére vonatkozó magyar szabályozás17:41 Kivételes államférfiúnak nevezte Horthyt Orbán - itt is van a kormányzó babusgatott zsidóinak a felháborodása17:27 Pert vesztett az oláh csendőrség az Erdély-zászló ügyében17:16 Mirkóczki szerint a Fidesz és az MSZP szimbiózisban él
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Izraelben négy embert gyilkolt meg a bankban egy tartalékos katonatiszt, mert nem kapott kölcsönt

A Negev sivatagi Beér-Sevá városban tegnap két banki dolgozót és két ügyfelet gyilkolt meg, majd végzett önmagával is egy tartalékos izraeli katonatiszt, miután fedezet híján nem kapott kölcsönt. A negyvenéves férfi 2001-ben agyonlőtt egy palesztint, aki társával együtt megtámadott egy izraeli katonai parancsnokságot. Tettéért annak idején kitüntetést is kapott Beér-Sevá városától - számol be a Jediot Áháronot.

Ittámár Álon, a zsidó terrorista
Ittámár Álon, az izraeli hadsereg tartalékos századosa sorköteles korában harcoló műszaki alakulatnál és a hírhedt határrendőrségnél teljesített szolgálatot. A tegnapi öngyilkosságakor negyven éves zsidó férfi az izraeli társadalom szemében akkor vált igazán hőssé, amikor lakóhelyén, a Negev sivatagi Beér-Sevá városban 2001-ben két palesztin megtámadott egy katonai parancsnokságot, lőttek mindenre, ami mozgott, s megöltek több katonalányt. Az akkor már tartalékos, ám egy közeli intézményben biztonsági tisztként alkalmazott Ittámár Álon a lövések hallatán a helyszínre sietett és a korabeli újsághírek szerint ártalmatlanította, agyonlőtte az egyik fegyveres palesztint. Később tettéért Beér-Sevá város önkormányzatától kitüntetést is kapott.

Vér folyik ki a bankfiókból
Ittámár Álon tegnap, hétfőn belépett a Munkás Bank (Bánk Há-Poálím) Beér Sevá-i fiókjába, és hatezer sekel kölcsönt kért adósságainak rendezésére. Nem tudott fölmutatni fedezetet, ezért kérését az alkalmazottak elutasították. A férfi ezután eltávozott, majd néhány óra múlva ismét megjelent a bankban, de ekkor már csőre töltött marokfegyverrel, és eszeveszetten, válogatás nélkül elkezdett lövöldözni a pénzintézet alkalmazottaira és az ott tartózkodó ügyfelekre. Első nekifutásra meggyilkolta a bankfiók igazgatóját, annak helyettesét és két ügyfelet. A lövöldözéssel ekkor leállt, majd egy fiatal banki dolgozó nőt túszul ejtett és fogva tartott. Közel egy óra eltelte után azonban meggondolta magát, saját maga ellen fordította a fegyvert, és öngyilkos lett.

Menekítik a túszul ejtett alkalmazottat
A Válláh!Hádásot izraeli hírportál értesülése szerint a nem egészen százas zsidó férfi 2003-ban a zsidó purim ünnepen a hecc kedvéért "palesztin terroristának" öltözött be, robbanóövnek látszó tárgyat erősített a derekára, majd hatalmas pánikot keltve berontott egy általános iskolába. Az igazgatónő végül észrevette, hogy egy "mókázó" zsidóról van szó, de felelősségre vonta, mire a férfi az igazi pisztolyát előrántva halálosan megfenyegette.

Vér mindenütt a bankban
A fentihez hasonló több különc cselekedete után a Beér Sevá-i bíróság döntése értelmében 2011-ben megvonták Ittámár Álon fegyvertartási engedélyét, a munkaeszközként használt pisztolyát pedig elvették. Csakhogy a férfi a kitüntetésére és hőstetteire hivatkozva fellebbezett. Azt is fölhozta indokként, hogy ha a "palesztin terroristák" megtudják, hogy ő fegyvertelenül jár-kel az utcán, bosszúból eltennék láb alól. Vissza is kapta a fegyverét, amellyel tegnap előbb négy embert meggyilkolt, majd saját magával is végzett.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready