Miközben már a zsidók és a palesztinok által beismerten javában folyik a harmadik palesztin intifádá, az izraeli kormány házrobbantásokkal, újabb fajvédelmi törvényekkel, míg a zsidó telepesek gyilkosságokkal, mecsetek és lakóházak fölgyújtásával kívánják megbosszulni és megakadályozni a kilátástalan helyzetbe kényszerített palesztinok népfölkelését. Ma éjszaka ismét palesztin családra gyújtották rá a házat Isten ajándékai - jelenti a Kudsz Hírháló , Má'án Palesztin Hírszolgálat és a Válláh!Hádásot.

A palesztin ház zsidójárás után (Fotó: Máán)

"Megbosszuljuk szolgáid kiontott vérét" (Fotó: Máán)
Zsidó telepesek ma éjszaka fölgyújtottak egy palesztin lakóházat a Rámalláh városhoz közeli Ábu Felláh faluban.
A gyilkossági szándékkal a helyszínre érkező telepesek éjjel két óra tájban a főbejáraton kívántak behatolni az otthonba, de amikor ez nem sikerült nekik, bezúzták az erkély ablakát, és azon keresztül hajították be a Molotov-koktélokat az épületbe.
A családfő távollétében a házban csak az édesanya és három leánya tartózkodott, ám a zsidók tevékenységét gyorsan észrevették, és sértetlenül kimenekültek a már lángoló és füstfelhőbe borult otthonukból.
A merénylők tettük elkövetése után gyorsan elhúzták a csíkot a helyszínről.

A ház belseje még lángokban (Fotó: Kudsz Hírháló)
A fölgyújtott épület kapujára távozásuk előtt a zsidó telepesek Dávid-csillagot festettek, s melléje a "Halál az arabokra!" jelszót írták. A ház falán a zsidók ezenkívül a következő üzenetet is hagyták a palesztinoknak: "Megbosszuljuk szolgáid (mármint Isten szolgái, a zsidók - J. K.) kiontott vérének vérbosszúját." Egyértelmű, hogy a kisebb-nagyobb változásokkal az Ószövetségben és a különböző posztbiblikus héber vallási irodalomban, így a híres Atyánk, királyunk kezdetű imádságban is előforduló fölirat szövege a néhány nappal ezelőtt egy nyugat-jeruzsálemi zsinagógában végrehajtott véres palesztin támadásra vonatkozik.

"Halál az arabokra!" (Fotó: Válláh!Hádásot)
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info