A németországi Zsidó Tanács elnöke, Josef Schuster szerint Németországnak "morális kötelessége” még több bevándorlót befogadni a harmadik világ államaiból. A "morális kötelesség” pedig Németország "barbár történelméből” fakad – nyilatkoztatta ki a "kiválasztott” a dachaui tábor "felszabadításának" 70. évfordulója kapcsán rendezett ünnepségen.
Zoom
"Németország nagyon sok szenvedést okozott a világnak. Nekünk (Schuster pofátlanul a németek nevében beszélt) sok tartozásunk van számos ország irányába. Mi vagyunk az utolsó ország, amelyik visszafordíthatja a menekülteket” – próbált nyomást gyakorolni a németeket még 70 évvel a háború befejezése után is engesztelhetetlenül gyűlölő zsidó.
És mondta mindezt annak tudatában, hogy Európában Svédország mellett Németország fogadja be a legtöbb idegen etnikumú személyt. De úgy látszik, a zsidóság bizonyos körei szeretnék még ennél is jobban felgyorsítani a német nemzet megsemmisítésének folyamatát.
Schuster a továbbiakban arról beszélt, hogy "amikor 10 ezer embert lát, akik az iszlámgyűlölőket ünneplik, vagy amikor olyan jobboldali populistákkal szembesül, mint amilyen Geert Wilders, akkor valósággal betegnek érzi magát”.
Dachau egyik tanulsága pedig szerinte az, hogy a láger foglyai tanúi voltak annak, amint "egy állítólag civilizált nép barbárrá alakult át”. "És mivel ma is vannak emberek, akik csúnyákat mondanak a bevándorlókról és a zsidókról, kétséges, hogy Németország tiszteli-e az emberiséget” – elmélkedett a zsidó vezető, akinek persze meg sem fordul a fejében, hogy döbbenetes megnyilatkozása – és a szavaiból kihámozható még döbbenetesebb szándékok – még tovább gerjesztik majd az úgynevezett antiszemitizmust.
Josef Schuster végezetül pedig parancsba adta a német alattvalóknak, hogy még a jelenleginél is több pénzt költsenek a "szélsőjobboldal" elleni harc sikere érdekében.
Perge Ottó - Junge Freiheit nyomán