A németországi „libsik” egyik vonulata, a Bundestagban is képviselt Szövetség '90/A Zöldek azt követelik a berlini kormánytól, hogy külön, kényelmesebb, a sajátos igényekeit messzemenően figyelembe véve helyezzék el ideiglenesen a Németországba érkező transzszexuális és egyéb ferde hajlamú illegális migránsokat – közli az Ich bin stolz, deutsch zu sein (Büszke német vagyok) közösségi portál.
A Szövetség '90/A Zöldek (Bündnis 90/Die Grünen) legutóbb újabb eszement követeléssel bizonyították be, hogy komoly mentális és erkölcsi bajok vannak napjaink Németországában. A környezetvédelemmel nagy előszeretettel foglalkozó párt (elnökük a török Cem Özdemir – S. S.) azt követelte, hogy az illetékes német hatóságok helyezzék el külön, jóval kényelmesebb sátrakban az országba érkező transzszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális és egyéb ferde hajlamú illegális migránsokat. A berlini Budestagban a 2013-as választások eredményeként 63 képviselővel a politikai élet levegőjét rontó párt azzal indokolta követelését, hogy a menekülteknek biztosítani kell a számukra megfelelő védelmi és elhelyezési kereteket.

Iránban ilyen keleti kényelmet biztosítanak nekik
„Ezeknek a menekülteknek diszkriminációtól és erőszaktól kell rettegniük az elsődleges befogadási helyeken, majd később a menekültszállókon.” (Természetesen nem a bárgyú német befogadók, hanem a saját, egészséges társaik részéről érik őket érthető támadások – S. S.) indokolta meg követelését a Szövetség '90/A Zöldek képviselője legutóbb egy hallei konferencián.
Sepp Stuttgarter – Kuruc.info