Újból angliai merénylettel fenyegetőzik a "dzsihadista menyasszony" néven elhíresült Sally Jones. Az időközben megözvegyült nő legutóbbi üzenetében egy júniusi vagy júliusi metrórobbantásra utalt Londonban, de több más angliai területet is megemlített a célpontok között.
"Ha őszinte akarok lenni, én elkerülném London belvárosát júniusban vagy júliusban... Főleg a metrók környékét" - fenyegetőzött legújabb tweetjében a dzsihadistává vált egykori punk-rock zenész - írta a Russia Today.

A látszat csal, valaha nem vallásos áhítatból öltözött be és ragadott fegyvert
Először egész Anglia lebombázásával fenyegetőzött, majd pontosított: Londont, a skóciai Glasgow-t és Wales több városát is szívesen káoszba taszítaná.
Sally Jones Hussaint férjével együtt több angliai terrortámadás kitervelésével is megvádolták már. Junaid Hussain az Iszlám Állam médiavezetőjeként dolgozott a terrorszervezet kalifátusban, de egy tavalyi légicsapásban életét vesztette. Özvegye azóta két ember helyett gyűlölködik és agitál.
Sally Jones férje halála után eltűnt, utoljára Rakkában, az Iszlám Állam szíriai fellegvárából jelentkezett be.
Zoom
Legújabb fenyegető üzenetében azonban már azt állítja, hogy nem Szíriában, hanem Irakban él. Fényképet is feltöltött magáról, ahogy egy fekete burkában "napozik" a vízparton, tartózkodási helyének pedig Moszul városát jelölte meg.
A fenyegetőzés mellett arra sürgette brit női sorstársait, hogy minél több civilt gyilkoljanak meg a ramadán alatt.
(Híradó)