Stefanie von Berg, a hamburgi parlament Zöldek frakciójának tagja 2015. november 11-én az alábbiakat mondta felszólalásában:
„Elnök Asszony, Hölgyeim és Uraim! Társadalmunk meg fog változni. Városunk radikálisan meg fog változni. Felfogásom szerint 20-30 év múlva egyáltalán nem lesz etnikai többségünk a városunkban. Ez az, amit a migráció-kutatónők és -kutatók mondanak. Egy olyan városban fogunk élni, ahol a város egyszerűen abból él, hogy sok különféle etnikumunk van, sok ember; hogy egy szuperkulturális társadalmunk van, Hölgyeim és Uraim! Ez az, amink a jövőben lesz, és meg is mondom Önöknek tisztán érthetően, éppen a jobboldal irányába: ez így van jól!”
Azért ahhoz elég nagyfokú arcátlanság kell, hogy valaki annak örüljön és azt szorgalmazza egy német városban, hogy az őslakos németek a saját hazájukban szoruljanak a háttérbe. Innen már csak egy lépés, hogy később végleg el is tűnhetnek…
Ezért is fontos Önnek, az olvasónak a szerepe, hogy a környezetében lévőket felvilágosítsa: a küzdelem nem csupán a beözönlő hódítók, hanem a fehér embert a saját hazájában háttérbe szorítani, sőt eltüntetni akaró árulók ellen is folyik. A naiv családtagoknak és ismerősöknek, akik azt hiszik, hogy mindez őket nem fogja érinteni, meg kell érteniük, hogy a Stefanie von Berg féle aljas senkiháziak szívfájdalom nélkül fogják gyerekeinket és unokáinkat a süllyesztőbe küldeni.
Be kell látnunk, hogy harmadik út nincs - vagy ők, vagy mi.
(Hidra - Kuruc.info)
Források a videóhoz:
Kapcsolódó: