A milliárdos Forma1-tulajdonos anyósát még múlt héten pénteken rabolták el Sao Paoló-i otthonából. Az emberrablók horribilis összeget kérnek a túszért.
Egyelőre semmilyen megnyugtató hír nem érkezett a 67 éves Aparecida Schunck, Bernie Ecclestone anyósának elrablása ügyében. Az idős nőt még múlt héten pénteken rabolták el saját otthonából, bár a hírekben egy ideig úgy szerepelt, hogy otthona közeléből, ám mára kiderült, hogyan jutottak be az emberrablók a házba. Valaki délután csengetett be hozzá azzal, hogy csomagot hozott. A házban még két takarítónő tartózkodott, végül egyikük engedte be az emberrablót.
Egyelőre azt tudni, hogy Brazília kriminalisztikai történetében ez a legmagasabb váltságdíj, amelyet valakiért követeltek – Schunck élete most pillanatnyilag 36,7 millió dolláron múlik. A rendőrség kétségbeesetten kutatja az elrablás körülményeit, feltételezik, hogy a rablást Európából irányították, ugyanis Saó Paoló-ban nagyon kevesen voltak azzal tisztában, hogy Schunck a milliárdos Ecclestone feleségének az édesanyja.
Mindeközben a Forma1-tulajdonos megerősítette családja védelmét – külön testőr vigyázza lányait, azok férjeit, és természetesen feleségét, Fabianát. Arról, hogy Ecclestone, a követelésnek megfelelően kifizeti-e a váltságdíjat – nem tudni.
(Híradó - Mirror nyomán)