Újabb szörnyű migránserőszak rázta meg a svéd társadalmat. Láncra verve tartottak szíriai férfiak szexrabszolgaként egy svéd nőt Helsingborgban - adja hírül a Magyar Idők.
A Fria Tider cikke szerint a svéd rendőrség ellenőrzést tartott Helsingborgban egy közel-keleti vízipipabárban – amit két szíriai menedékkérő, a 28 éves Khaled Azez Hegrs és a 23 éves Tareq Bakkar üzemeltetett – egy korábban Malmőből elrabolt svéd nőt találtak láncra verve a pincében.
Miután a szír férfiak megkapták Svédországban a menekültstátuszt a beilleszkedésüket meggyorsítandó, önkéntesek segítettek nekik beindítani a saját üzletüket.
Információk szerint hatósági ellenőrzés során találták meg a rendőrök az elrabolt, brutálisan megkínzott szexrabszolgaként tartott áldozatot.

A nőt fegyverrel rabolták el Malmőből, majd Helsingborgba szállították, ahol a vízipipabár pincéjében egy vízvezetékhez láncolták és csoportosan, többször meggyalázták.
A beszámolók szerint a kávézóba szállított, elrabolt áldozatot legalább hét férfi erőszakolta meg a fogva tartása során.
A rendőrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi erőszakolta meg az áldozatot.
Csak 4 évet kaptak, de nem is mindenben bűnösök szegények
A bár tulajdonosai Hegrs és Bakkar mindössze 4 év börtönt kaptak nemi erőszakért és 30 ezer dollár kártérítést kell fizetniük.
Emberrablás és kínzás vádjában azonban nem találták őket bűnösnek. A bíró végül beleegyezett a két férfi deportálásába, de az elítéltek fellebbezhetnek.
Zoom
Még egy üzletet is a hátsójuk alá raktak a vendégszerető svédek
A bíróságnak érthetetlen módon egyelőre nem sikerült elítélnie az eset kapcsán szintén bűnrészességgel megvádolt öt másik, szintén szíriai származású betolakodót.
A szörnyű eset kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy Svédországban miként kezelik a migránsokat, hogy bírálják el a kérelmeiket. Ugyanis amikor az egyik elkövető, Khaled Azez Hegrs 2010-ben illegálisan Svédországba érkezett, tartózkodási engedélyt kapott mint „dokumentumok nélküli bevándorló” – annak ellenére, hogy menedékkérelmét elutasították.
Hála a havi 800 dodóért
A tettestársa Tareq Bakkar 2014-ben érkezett Svédországba és közel 800 dollár havi segélyt és ingyenes iskoláztatást kapott az adófizetők pénzéből.
Az eset hatalmas felháborodást váltott ki a svéd társadalomban.
A szörnyű erőszakról a Geller Report is beszámolt. Pamela Geller cikkében arról írt, hogy az iszlámban jelenleg is elfogadott a szexrabszolgaság, hiszen a Korán megengedi szexrabszolgák birtoklását.
(MI nyomán)
Kapcsolódó: