A sáskasimogatást és az afroázsiaiakkal való házasságkötést szorgalmazó, agymosó plakátoknak, politikusi felhívásoknak – amiképpen Németország-szerte másutt – Karlsruhe városában is megvan az eredménye. A hesseni városban az elmúlt napokban a fekákkal való frigyre lépésre buzdító, szőke német nőt és afrikai néger férjet mint ideális „német” házaspárt bemutató plakátok tűntek föl az utcákon – látható, olvasható Klartext – vernetztes Vaterland nevű (egyelőre még nem törölt) német Fb-oldalon.
Zoom
A karlsruhei városmarketing által készített plakát
Az ismert németgyűlölő, libsi szellemű Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) jó egy hónappal ezelőtt diadalittas tudósításban számolt be róla, hogy Karlsruhe városban több ezren tüntettek „A Német Jövő Napja” néven meghirdetett hazafias demonstráció résztvevői ellen. Merthogy a jámbor karlsruhei lakosok barna helyett inkább színes várost akarnak maguknak.
Zoom
Karlsruhei ellentüntetők, akik a barnánál sötétebbet szeretnek
Mindenesetre a betegesen öngyűlölő „német” sajtó itt-ott azért lehozta a Karlsruhéban tüntető, de mindenképpen gyűlölendő „barnák” néhány transzparensét, amelyek közül az egyiken például ez volt olvasható: „Bűnöző külföldiek és látszatmenekültek - kifelé!” Hogy mi ebben a „nácizmus”, vagy, ha úgy tetszik, a „barnaság”, azt majd megmagyarázza a jámbor karlsruhei polgároknak a FAZ, amelynek főszerkesztősége a mára valóban elszínesedett városban (Frankfurt am Main) székel, amely lakosságának már több mint a fele nem német… (A Hessen tartománybeli Majna-Frankfurt lakosságának lélekszáma manapság mintegy 750 ezerre tehető – H. J.)
Zoom
Akik viszont nem akarják a bűnöző külföldieket és az álmenekülteket
A „német” sajtó és a mindenféle szedett-vedett, a háttérhatalom elvárásait hűségesen teljesítő vezető politikusok (helyi és országos szinten egyaránt) által folytatott agymosásának következményeként a minap a Baden-Württemberg szövetségi tartománybeli, mintegy 350 ezer lelkes Karlsruhe városban egészen újszerű, elvetemült propagandába kezdtek az igen forgalmas, már csak a francia határ közelsége miatt is a külföldi turistáktól hemzsegő település belvárosában: az utcákon több helyütt is kihelyezett plakátokon egy szőke, kékszemű nő és egy koromfekete néger férfi, valamint közöttük egy félvér kisgyermek látható, mint követendő házassági modell. „Karlsruhe… Ha az új haza iránti szeretetből egy család lesz” – olvashatják jöttükben-mentükben az agymosott német járókelők Karlsruhéban.

Szőke nő és új hazáját szerető néger a karlsruhei utcákon – mint ideális „német” házaspár
Erre mi csak azt mondhatjuk: mindenki csak azt kapja, amit hajlandó elviselni. Willkommen!...
Hering J. – Kuruc.info