2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:10 Az ET emberi jogi biztosa a muszlim beözönlést segítőkről áradozik, és a támogatásukra szólítja fel az európai országokat20:01 Olasz belügyér: a cigányokat sajnos nem toloncolhatjuk ki, de legalább megszámolhatnánk őket19:34 300 ezer eurót kénytelen visszafizetni Marine Le Pen az EP-nek18:55 Felavatták a szovjet megszállás áldozatainak emlékművét18:30 Iráni külügyminiszter: az izraeli atombomba az igazi fenyegetés a Közel-Keleten, sőt azon túl is17:50 Kellően kóser már az MSZP-nek a Jobbik, nyitottak az együttműködésre17:32 Francia miniszter: az Egyesült Államok nem lehet a világ gazdasági csendőre16:50 Orbán annyira tiszteli az alaptörvényét, hogy Németh Szilárdra (is) bízta a felülvizsgálatát16:15 Nem várják meg a Velencei Bizottság állásfoglalását a Stop Soros elfogadásával16:05 Vádat emeltek az áldozatukat a barátnője szeme láttára kivégző cigányok ellen15:44 Kilépési hullám a Jobbikban: regionális igazgatók, polgármesterek, kabinetalelnök is a lelkétől megfosztott pártot vállalni nem tudók között15:32 Bevándorlási különadót vet ki a kormány a migránssimogató "civilekre"15:20 Újabb halottja van a malmői bandaháborúnak15:08 Tíz év nyolc hónap fegyházra ítéltek első fokon egy pedofilt14:37 Ez már nem szárnyas kapuzás: az osztrák rendőrség a határ lezárását gyakorolja
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Petícióval kérik a Fehér Házat, hogy nyilvánítsa terroristává Sorost - már több mint 145 ezren írták alá

Már több mint 145 ezren írták alá az Egyesült Államokban azt a petíciót, amelyben arra kérik a Fehér Házat, hogy nyilvánítsa terroristává Soros Györgyöt.
Bár már elérte a célját, még mindig gyűlnek az aláírások a George Soros ellen indított petíció honlapján, melynek célja a zsidó spekuláns (a Híradó szerint "magyar származású üzletember" - a szerk.) terroristának nyilvánítása és vagyonának elkobzása.
Az aláírásgyűjtést még augusztus 20-án kezdeményezték a Fehér Ház We the People (Mi, a nép) című petíciós honlapján. A szabály egyszerű: ha az összegyűlt aláírások számra meghaladja a 100 ezret, az Egyesült Államok elnöki hivatalának válaszolnia kell az állampolgári kezdeményezésre.
Zoom
Azóta biztos nincs egy álmatlan éjszakája sem
A Fehér Ház petíciós oldalát az Obama-kormány hozta létre, a Trump-kormány pedig egyáltalán nem foglalkozik vele. Donald Trump hivatalba lépése óta a hivatal egy petícióra sem reagált.
A petíció szerint George Soros „szándékosan és folyamatosan megpróbálja destabilizálni” az Egyesült Államokat, és “lázadást szít” az ország és polgárai ellen, „létrehozott és finanszírozott többtucatnyi (talán több száz) szervezetet, amelyek egyetlen célja, hogy az Alinsky-modell szerinti terrorista taktikát alkalmazzák az Egyesült Államok (intézményi) rendszereinek és alkotmányos kormányának megdöntésére, valamint egészségtelen és illetéktelen befolyásra tett szert a Demokrata Párt egésze és a szövetségi kormányzat nagy része felett”.
„Ezért az Egyesült Államok szövetségi kormányának, az igazságügyi minisztériumnak azonnali hatállyal belföldi terroristává kell nyilvánítania George Sorost, valamennyi szervezetét és munkatársaikat” – olvasható a petícióban, amelynek hozadéka nyilván a nullával lesz egyenlő, de legalább szaporítja a demokratikus játszótér olcsó eszközparkját.
Az aláírók egyúttal azt is kérik, hogy a Soros személyes vagyonát és a hozzá köthető szervezetek javait is kobozzák el.
Az elnökválasztási kampányban Soros Hillary Clintont támogatta, anyagilag is, Donald Trumpot pedig „leendő diktátornak” minősítette.
A George Sorossal kapcsolatos petíció aláíróinak száma hétfőre már meghaladta a 145 ezret.
(Híradó nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready