2017. november 25., szombat, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:52 Puccsszerű hatalomváltás a luhanszki szakadároknál21:27 Fürdőköntösben ment iskolába a havonta egymilliós zsebpénzt elverő cigány - és senki sem mert szólni neki21:08 Semjén ma már minden lényeges kérdésben ugyanazt gondolja, amit az Izrael-imádó hitgyülis szekta20:13 Szijjártó: amíg Ukrajna vissza nem vonja a jogsértő oktatási törvényt, nem támogatjuk EU-integrációs törekvéseit20:03 "Potenciális terrortámadás" a londoni metróban19:54 Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a lengyel kormány ellen a függetlenség napi "rasszista jelszavak" miatt19:46 Felelősségre vonnák Gyurcsányt a devizahitelesek (is)19:01 Megint támad a pápa: a migránsok "kultúrájuk kincseivel érkeznek", "békés jövőt" lehet építeni velük18:31 Az oroszok az Iszlám Állam állásait támadták az Eufrátesz nyugati partján17:40 Svédország megszállói, árulói és védelmezői (I. rész) - A megszállás alatt álló ország haláltusája16:50 Az adósoknak van menekvés, de ezt a közjegyzők nem nagyon akarják16:37 Újabb idióta ötletelés Berlinben: Jamaica- helyett Kenya-koalíció jöhet - vagy csak sima összeborulás Schulzékkal15:51 Több áramot fogyaszt a Bitcoin, mint Magyarország15:15 Tanúként hallgatták meg Gyurcsány feleségét Kecskeméten14:28 Koszorúzással tisztelegnek a Szovjetunióba hurcoltak előtt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Petícióval kérik a Fehér Házat, hogy nyilvánítsa terroristává Sorost - már több mint 145 ezren írták alá

Reklám

Már több mint 145 ezren írták alá az Egyesült Államokban azt a petíciót, amelyben arra kérik a Fehér Házat, hogy nyilvánítsa terroristává Soros Györgyöt.
Bár már elérte a célját, még mindig gyűlnek az aláírások a George Soros ellen indított petíció honlapján, melynek célja a zsidó spekuláns (a Híradó szerint "magyar származású üzletember" - a szerk.) terroristának nyilvánítása és vagyonának elkobzása.
Az aláírásgyűjtést még augusztus 20-án kezdeményezték a Fehér Ház We the People (Mi, a nép) című petíciós honlapján. A szabály egyszerű: ha az összegyűlt aláírások számra meghaladja a 100 ezret, az Egyesült Államok elnöki hivatalának válaszolnia kell az állampolgári kezdeményezésre.
Zoom
Azóta biztos nincs egy álmatlan éjszakája sem
A Fehér Ház petíciós oldalát az Obama-kormány hozta létre, a Trump-kormány pedig egyáltalán nem foglalkozik vele. Donald Trump hivatalba lépése óta a hivatal egy petícióra sem reagált.
A petíció szerint George Soros „szándékosan és folyamatosan megpróbálja destabilizálni” az Egyesült Államokat, és “lázadást szít” az ország és polgárai ellen, „létrehozott és finanszírozott többtucatnyi (talán több száz) szervezetet, amelyek egyetlen célja, hogy az Alinsky-modell szerinti terrorista taktikát alkalmazzák az Egyesült Államok (intézményi) rendszereinek és alkotmányos kormányának megdöntésére, valamint egészségtelen és illetéktelen befolyásra tett szert a Demokrata Párt egésze és a szövetségi kormányzat nagy része felett”.
„Ezért az Egyesült Államok szövetségi kormányának, az igazságügyi minisztériumnak azonnali hatállyal belföldi terroristává kell nyilvánítania George Sorost, valamennyi szervezetét és munkatársaikat” – olvasható a petícióban, amelynek hozadéka nyilván a nullával lesz egyenlő, de legalább szaporítja a demokratikus játszótér olcsó eszközparkját.
Az aláírók egyúttal azt is kérik, hogy a Soros személyes vagyonát és a hozzá köthető szervezetek javait is kobozzák el.
Az elnökválasztási kampányban Soros Hillary Clintont támogatta, anyagilag is, Donald Trumpot pedig „leendő diktátornak” minősítette.
A George Sorossal kapcsolatos petíció aláíróinak száma hétfőre már meghaladta a 145 ezret.
(Híradó nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready