Huszonegy hónapra rács mögé kerül Anthony Weiner korábbi kongresszusi képviselő, amiért saját magáról készített erotikus képeket osztott meg egy fiatalkorúval.
Anthony Weiner karrierjének szexbotránya vetett véget. 2011-ben került nyilvánosságra, hogy internetes oldalakon tett közzé fényképeket és videókat nemi szervéről, valamint különböző, kamera előtt végzett aktusokról.
A korábban az Egyesült Államok törvényhozásában New York állam egyik képviselőjeként tevékenykedő zsidó bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban. A férfi egy internetes csevegőprogramon keresztül küldött saját magáról készített erotikus tartalmú képeket egy 15 éves lánynak. A politikus sajnálatát fejezte ki az eset miatt, amit élet mélypontjának tekint. Az ítélethozatal során szegény el is sírta magát. Reméljük, kárpótlást nem kell fizetni miatta.
Zoom
Huma Abedin és Anthony Weiner - lényegében "unokatestvérek"
A botrány miatt Hillary Clintonnak is magyarázkodnia kellett, mivel Weiner Hillary akkori kampányfőnökének, az egyébként mohamedán Huma Abedinnek a férje. Amerikában a hasonló ügyek gyakran heves indulatokat váltanak ki a konzervatív szavazók között.
Az aberrált zsidónak november 6-án kell megkezdenie büntetése letöltését. Az elzárás mellett 10 ezer dolláros (2,7 millió forint) pénzbírságot is kell fizetnie, és részt kell vennie a szexuális bűnözőknek tartott rehabilitációs programban.
(Kuruc.info - Híradó - The Guardian nyomán)
Kapcsolódó: