Donald Trump kinevezte David Schenkert a Külügyminisztérium Közel-Keleti Osztályának az élére – írja a debka.co.il izraeli hírportál. Az izraeli újságok David Schenkert Izrael barátjának, a térség neves szakértőjének nevezik. A Trump által a palesztinokra és az arab világra szabadított másik két zsidónál, a saját vejénél, Jared Kushnernél és a szélsőséges cionista nézeteket valló, zsidó telepeseket támogató David Friedman nagykövetnél a most kinevezett szakértő mindenesetre lényegesen többet ért a muszlim, az arab világ, s Irán dolgaihoz, jobban eligazodik a palesztin-izraeli viszály útvesztőiben.
Zoom
David Schenker - Trump újabb elfogulatlan embere
A most 49 éves David Schenkert még 2003-ban Mózes és Izrael vallása szerint Arthur C. Blecher rabbi adta össze szíve választottjával Washingtonban. Tehát a pedigréjével nincs semmi baj, s a hivatali tapasztalatával sem, mert már a Trumphoz hasonlóan Izrael-barát George Bush elnöksége idején az akkori hadügyminiszter, Donald Rumsfeld főtanácsadója volt közel-keleti ügyekben. Hogy milyen tanácsokat adhatott az ifjú Bushnak, arról az iraki invázió kimenetelének ismeretében némi fogalmat alkothatunk. Ám, tény az, hogy a Szaddám Huszejn rendszere elleni agressziót is elsősorban Izrael érdekében, mégpedig a Schenker és a hozzá hasonló zsidó ráható emberek tanácsára indította meg Amerika. Persze, Irakról szólva egy másik ráható- és fenyegetőemberről, Tom Lantosról sem szabad megfeledkeznünk.
Zoom
David Friedman amerikai nagykövet a Siratófalnál
A David Schenker kinevezését kommentáló debka.co.il izraeli hírportál szerint Trump valójában fokról fokra végrehajtja az általa meghirdetett, úgynevezett „csendes forradalmat”, amelynek lényege az, hogy az Egyesült Államok Külügyminisztériumából és az elnök tanácsadói testületéből egymás után szórja ki azokat a diplomatákat, ilyen-olyan tanácsadókat, akiket még Barack Obama elnöksége idején neveztek ki, s akiket a zsidók megítélése nyomán az Izraellel kapcsolatos tevékenységük miatt antiszemitának bélyegeztek.

Békés zsidó kolonialisták
Az izraeli hírportál szerint az eltávolított személyek túlságosan elnézőek voltak Irán atomprogramjával szemben, arabbarátok voltak (persze az nem baj, sőt üdvös, hogy David Schenker „Izrael-barátként” van elkönyvelve – H. J.) David Schenker, illetve a már korábban kinevezett David Friedman, Jason Greenblatt, Jared Kushner és a többiek nyugodtan lehetnek Izrael-barátok, eljárhatnak a megszállt területeken kiépített zsidó településekre rokonszenvükről biztosítani a felfegyverzett zsidó kolonialistákat, előadásokat tarthatnak az AIPAC nevű amerikai cionista lobbi szervezet összejövetelein.
Hering J. – Kuruc.info