2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett, Vászoly napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:37 Babis holdingja szárnyal: háromszorosára hízott az Agrofert profitja15:11 Hongkong Peking-barát igazságügyi minisztere: "szó sincs az autonómia korlátozásáról"14:55 "Akkor is tudnunk kell, hogy az Isten jó, és jót akar népének"14:34 Foggal-körömmel-vascsővel ragaszkodott az autójához egy meglett komáromi férfi13:56 Párizs, Berlin és London is Washington miatt szomorú13:35 Bulgáriából is zökkenőmentesebb a hazatérés, akkor is, ha a tolvajállamon keresztül történik az utazás13:12 Megbüntettek egy hazudozó román magyargyűlölőt, aki tankokat is bevetne a székelyek ellen12:57 Kiengedték a fegyházból Kaiser Edét, a móri mészárlásért tévesen leültetett bűnözőt12:41 Veszélybe kerülhet a cigány famíliák pénzecskéje: elvennék az erőszakos "tanulók" családi pótlékát12:20 Merkel nem vesz személyesen részt a washingtoni G7-konferencián11:58 Új diagnosztikai eszközparkkal indul újra a Szegedi Tudományegyetem radiológiai klinikája11:35 Értelmi fogyatékos palesztint lőtt agyon az izraeli rendőrség11:19 50 tonnás kokainfogást jelentett be a kolumbiai elnök11:01 Megszűnik a szükségállapot a Bosznia-hercegovinai Föderációban is10:47 Négerlázadás zajlik több amerikai nagyvárosban: Minneapolis lángokban, a "gyászolók" felgyújtottak egy rendőrőrsöt is
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

AfD: a menedékjog kezelése a nemzetállamok hatáskörébe tartozik

Reklám

Beatrix von Storch, az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű német párt frakcióvezető-helyettese reagált az Európai Unió Bírósága által Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot a kvótaperben elmarasztaló ítéletére: A menedékjog kezelése az egyes nemzetállamok, s nem pedig Brüsszel hatáskörébe tartozik. Az Európai Bíróság mostani ítélete elfogadhatatlan beavatkozás a tagállamok nemzeti szuverenitásába – írja Beatrix von Storch az AfD Bundestag-frakciójának Fb-oldalán.
Zoom
Beatrix von Storch, az AfD frakcióvezető-helyettese a Bundestagban
Az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű politikai párt határozottan elutasítja az Európai Unió Bírósága (EUB) által Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot az úgynevezett kvótaperben meghozott elmarasztaló ítéletét. Az EUB mostani ítélete újfent igazolja, hogy az Európai Unióban erősíteni kell a nemzeti szuverenitást – hangsúlyozza Beatrix von Storch frakcióvezető-helyettes, a történelmi észak-német Oldenburg-ház leszármazottja, oldenburgi hercegnő.
Csehország, Magyarország és Lengyelország vonakodott végrehajtani (pontosabban: egyáltalán nem volt hajlandó végrehajtani – H. J.) az EU határozatát, s ezek az országok nem vállalták az EU elhibázott menekültügyi politikájának a következményeit. Ítéletével az EUB megengedhetetlen módon megsérti ezen országok szuverén jogait – véli Beatrix von Storch, majd hangsúlyozza: Az EU-tagállamok nemzeti szuverenitásába való ilyen illetlen beavatkozást az AfD határozottan elutasítja.
„A menedékjog kezelése a nemzetállamok, s nem pedig Brüsszel hatáskörébe tartozik”, írja végül az AfD Bundestag-beli frakcióvezető-helyettese.
H. J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready