Az újságírók London egyik legdrágább szállodájában kapták lencsevégre Petro Porosenko volt ukrán elnököt és családját – számolt be a TSN ukrán média.
Zoom
Korábban még kalasnyikovval pózolt Kijevben - de az alábbi jelenet őszintébb
Az exelnököt és családtagjait Natalia Goncsarova észlelte a brit fővárosban. Az újságíró azért ment Londonba és szállt meg szállodában, hogy Ukrajnába vigyen gyerekeknek szánt gyógyszereket, de amikor meglátta a volt államfőt, azonnal kérdéseket intézett hozzájuk. Állítása szerint a volt first lady ezután támadt rá, és meg is marta, amikor megpróbálta kivenni a kezéből a telefont, miközben férje többször megcsípte és hallgatásra kérte.
A jelenet után maga Porosenko vonult félre és válaszolt az újságíró kérdéseire. Azt állította, csupán néhány órája érkeztek munkaügyben, és nemsokára indulnak vissza.
Porosenkót nem először látták Londonban. Június elején egy videó jelent meg az interneten, amelyen valószínűleg lányával sétál egy londoni utcán. Az Unian hozzáteszi: legidősebb fiát Zürichben észlelték, a legfiatalabb Mihajlo pedig valószínűleg külföldön folytatja tanulmányait.
(Index nyomán)