2017. március 24., péntek, Gábor, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:00 Az utolsó utáni pillanat (lenne) Európa védelmének megszervezésére: Erdogan a népszavazás után felülvizsgálja a sáskaügyi egyezményt21:50 Az oroszok nem félnek átadni a törököknek az Sz-400-ast21:42 Időközi polgármester-választás lesz Végegyházán - Vajda Norbert a Jobbik jelöltje21:25 Hazánkban fogtak el egy szíriai gyilkost21:17 Hollandia: senki sem akar koalíciót Wilders pártjával20:53 "Hiszek az igazamban!" - Játékfegyveres gyerekműsorral ünnepelték a Krím visszavételét20:35 "Bizonyos elnyomás történik" - Erdogan hamarosan Bulgáriát is belépteti az európai fasiszta államok sorába20:29 Agyonverte a 18 éves lányt, majd áthajtott rajta kocsival, mert az nem akart lefeküdni vele20:17 Ukrán állampolgár volt az orosz képviselő gyilkosa19:35 Trump érvelése: "nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök"19:22 Jobbik: Dél-Békés Simonka Györgynél többet érdemel18:57 A bíró, aki Obama osztálytársa volt, és felfüggesztette Trump rendeletét úgy, hogy 43 oldalt gépelt be két óra alatt18:36 Osztrák kancellár: "elfogadhatatlan a magyar fenyegetés, sebeket fog okozni, ha nekünk is lépnünk kell" 18:21 Március 24-én 20%-os kedvezményes bevásárlónap a Turániában (x)18:10 Napi két autót törtek fel a "jóravaló fiúk"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Már meg sem lepődünk: a buzikat és az iszlámot kell népszerűsíteni a katolikus iskolákban?

Reklám

A brit egyházi iskolák pedagógusai fegyelmi eljárással találhatják szemben magukat, ha nem segítik elő a homoszexualitás és az iszlám vallás elfogadtatását a tanulóik körében.

Az Egyesült Királyságban egy törvénytervezet a vallási iskolákat mind más vallási irányzatok, mind a homoszexualitás elfogadtatására kötelezne. A jövőben fegyelmi eljárást indíthatnak azon pedagógusok ellen, akik diszkriminatív módon nyilvánulnak meg az iskolai tanórákon, ha elfogadják a jogszabályt.
Az új rendelkezés ötlete felháborodást és egyben félelmet váltott ki a katolikus tantestületekben. Azzal vádolják, hogy aláássa a keresztény iskolák erkölcsi világképét. "Már az is fegyelmi eljárást von maga után, ha Jézus Krisztust, mint egyedüli üdvözítőt említik a hittanórán” - ad hangot tiltakozásának a brit Keresztény Intézet. Colin Hart, az Intézet igazgatója szerint "a keresztény tanárokat arra kényszerítik, hogy a saját hitük ellen cselekedjenek”.
A tanárok viszont félnek az állásuk elvesztésétől, így inkább fejet hajtanak a törvényi erőnek.
(Kitekintő)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready