2019. március 23., szombat, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Romániában vidéken luxus vízvezeték - az elrablott Erdély fény az éjszakában, de ott is balkániak az állapotok11:52 Földműveseket robbantottak fel Afganisztánban11:34 Tizenhárom hatóság köröztette a börtönkerülő Helént11:13 Integrációs zökkenő: a migránsok fele megbukik a minimális tudást igénylő tanfolyamokon is10:57 Gyüre Csaba kapja meg Hegedűsné mandátumát10:32 Hétfőn kezdi kézbesíteni a posta az EP-választásról szóló értesítőt10:03 Az amerikai támogatású kurd-arab milícia szerint vége az Iszlám Állam "kalifátusának"09:27 Újabb uzsoraügy árnyékolhatja be a Vadai-Damm-románcot, ráadásul az első ingatlanos bűnbanda ügyvédje is Bundás Andi volt09:04 Március 15-én ünnepelhetnénk az iszlamofóbia elleni összefogás világnapját08:36 Elkészítette jelentését a Mueller-bizottság - Trump zsidajainak tetszik, demokrata fajtársaik nyilvánosságra hoznák08:00 Politikai hulladékok, avagy a Jobbik maradványainak eltávolítására kerítettek sort a Mi Hazánk tagjai07:50 A jemeni fővárost bombázta a szaúdi agresszor07:43 Összeütközött két busz Ghánában, legalább hatvanan meghaltak07:25 Macron levegőnek nézte Orbánt Brüsszelben06:54 Megválasztották a fideszes médiagólem új elnökét
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Már meg sem lepődünk: a buzikat és az iszlámot kell népszerűsíteni a katolikus iskolákban?

A brit egyházi iskolák pedagógusai fegyelmi eljárással találhatják szemben magukat, ha nem segítik elő a homoszexualitás és az iszlám vallás elfogadtatását a tanulóik körében.

Az Egyesült Királyságban egy törvénytervezet a vallási iskolákat mind más vallási irányzatok, mind a homoszexualitás elfogadtatására kötelezne. A jövőben fegyelmi eljárást indíthatnak azon pedagógusok ellen, akik diszkriminatív módon nyilvánulnak meg az iskolai tanórákon, ha elfogadják a jogszabályt.
Az új rendelkezés ötlete felháborodást és egyben félelmet váltott ki a katolikus tantestületekben. Azzal vádolják, hogy aláássa a keresztény iskolák erkölcsi világképét. "Már az is fegyelmi eljárást von maga után, ha Jézus Krisztust, mint egyedüli üdvözítőt említik a hittanórán” - ad hangot tiltakozásának a brit Keresztény Intézet. Colin Hart, az Intézet igazgatója szerint "a keresztény tanárokat arra kényszerítik, hogy a saját hitük ellen cselekedjenek”.
A tanárok viszont félnek az állásuk elvesztésétől, így inkább fejet hajtanak a törvényi erőnek.
(Kitekintő)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready