Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:59 Gulyás azzal kezdte a napot, hogy elmagyarázta, milyen óriási a magyar állam bűne a Legnagyobb Népirtásban08:36 Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Anyaország ::

IQ-versenyre hívták ki a fehéreket a niggerek - vesztükre

Reklám

Több anyagunkban (pl. ITT) is ajánlottuk már az ITT található országos IQ-összehasonlítást, amelyből – többek között – kiderül az, hogy az afrikai niggerek általában 60-70-es IQ-val rendelkeznek, amely fehér vagy távol-keleti „sárga” mércével mérve már az elmebeteg kategória. Nem csoda, hogy ezek a népek még saját magukat sem képesek ellátni, etetni; egyedül sokasodni képesek és Európába bepofátlankodni, hogy aztán, számban felülkerekedve, bennünket is lehúzzanak a „szintjükre”. Ahogy a barbárok tették a sokkal magasabb színvonalú Római Birodalommal.

Nos, kőkeményen ráfázott pár, a finnek rászízmusától (amely többek között a finn Jobbik diadalmenetéhez és a nyíltan hitlerista NSFAP engedélyezéséhez is vezetett) „szenvedő” szomáliai „menekült”. Bizonyítani akarták a niggerek, hogy legalább olyan intelligensek, legalább olyan jó a problémamegoldó-képességük, mint a finneké, ezért kiválasztották maguk közül a legjobbakat, és megüzenték a finn fiataloknak, hazafiaknak, hogy álljanak ki ellenük egy független IQ-tesztben.

Nos, ahogy az várható volt, a niggerek kőkeményen ráfáztak és igazolták azt, hogy a fehér és a nem fehér (azaz felsőbbrendű) kultúrában szocializálódott, nem fehér (azaz felsőbbrendű) iskolában tanult nigger között hatalmas az IQ-különbség. A niggerek ugyanis a teszteredmény szerint „100-as IQ környékén” végeztek (a finn eredetiben: „Somalinuorien tuloksesta kerrottiin, että se oli 100 paikkeilla), míg a finnek „a Mensa-csoportba való bejutáshoz igen-igen közel” (a finn eredetiben: „Riekki kertoi minulle, että suomalaisnuorten tuloksia ei julkistettu Mensan pyynnöstä.  … Sen Riekki kuitenkin paljasti, että suomalaisnuorten tulokset olivat hyvin lähellä sitä rajaa, jonka saavuttamista Mensan jäsenyys edellyttää.”), azaz (a Mensa-teszt típusától függően) 132 (Stanford-Binet), ill. 148 (Cattell) között (további információ a pontszámokról ITT ).

Mindez azt jelenti, hogy a niggerek még úgy is minimum(!) kb. 30 ponttal elmaradtak a finnektől, hogy tudatosan a legeslegjobbjaikat, az „értelmiségüket” válogatták ki és küldték a tesztre, míg a finnek közül csak az épp ráérők mentek. Kell ehhez további kommentár? Igen, kell: megint bebizonyosodott, hogy a fehér civilizáció, a fehér kultúra egész egyszerűen felsőbbrendű, mint a nigger. Mindezt már az is mutatja, hogy mi a saját erőnkből eljutottunk az űrrakéták, a szuperszámítógépek, az atomerőművek stb. megépítéséig, míg a niggerek maximum addig (de nem tovább!), hogy hogyan egyensúlyozzák az agyagtálat a fejükön.
Ez azt is jelenti, hogy nagy átlagban egy fehér értékesebb, okosabb, jobb a problémamegoldó képessége, mint egy fekete (persze lehetnek egyéni kivételek [pl. primitív, iskolakerülő, iszákos fehér proli vs. a legjobb nevelést megkapó, igényes néger - mint pl. Obama], de, finoman szólva, nem ez a jellemző.) Kár, hogy nagyon úgy néz ki, ugyanakkor ki is fog pusztulni, mert az újbarbár hordák (cigányok, niggerek, muzulmánok) egész egyszerűen annyira elszaporodnak Európában (ill. az USA-ban és más fehér országokban), hogy utána már játszi könnyedséggel fognak bennünket kiirtani. Ne legyen kétségünk afelől, hogy ezt szemrebbenés nélkül megteszik: gyűlölnek bennünket, gyűlölik a felsőbbrendű civilizációnkat (tessék belegondolni abba, mit gondol, mit ír az iWiW-en, MyVIP-en stb. egy átlagcigány a „gádzsókról” - vagy egy „európai” átlagmozlim a fehérekről!), és nem képesek abba belegondolni, hogy egyszerűen éhen fognak dögleni, ha mi már nem leszünk, hogy etessük őket, a sáskákat, a patkányokat.

A minderről beszámoló, finn nyelvű cikk ITT van (mint mindig, használjuk a Google Translate-et [lehetőleg angol célnyelvvel, ha beszéljük azt], ha nem beszélünk finnül; LINK). Kapcsolódó, szintén finn fórum, igen korrekt hozzászólásokkal és elemzésekkel, ITT.
 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready