Rengeteg függőséget lehetne felsorolni, ami halálos: alkohol, cigaretta, drog stb. Egy 19 éves New York-i néger azonban egy igen fura szenvedélybetegségtől függ: pánikrohamot kap ugyanis, ha nincs nála izzadásgátló dezodor. A tisztálkodási eszközt azonban nem a hagyományos módon használja, hanem megeszi.
Akár bele is halhat függőségébe Nicole, aki ügyel arra, hogy mindig legyen nála izzadásgátló. A lány négy éves korában véletlenül kóstolt meg egy dezodort, azóta azonban minden étkezés után ennie kell belőle egy kicsit – így havonta akár 15-öt is elfogyaszt.
Zoom
Nicole minden étkezés után eszik egy falat dezodort, néha még az éjszaka közepén is felkel, ha megkívánja. A sok krémtől azonban a gyomra teljesen tönkre megy, szája pedig kiszárad, így olykor a spray változatot fogyasztja. Ha nincs nála dezodor, akkor pánikrohamot kap.
“Az agyam azt mondja, meg kell ennem. Egyszer egy hétig abbahagytam, de rosszul voltam és a fejem is fájt. Ha rájövök, hogy kifogytam belőle, elkezdek pánikolni. Őrült szorongás kezdődik, a szívem pedig nagyon gyorsan ver. Nagyon rászoktam. Nélküle teljesen más ember vagyok” – mesélte Nicole, aki azt is elárulta, hogy imádja a dezodor ízét, és ahogy elolvad a szájában.
(onc.hu nyomán)